Telt camping områder omkring dallas, texas

Talrige campingpladser findes omkring Dallas / Fort Worth metroområdet med teltcamping tilgængelig hos mange af dem. De fleste campingpladser ligger på søer og giver dig mulighed for at svømme, vandre og fiske. Campingpladser spænder fra dem med faciliteter til primitive steder.

Kæde Campingpladser

Dallas Metro KOA Campground er teknisk placeret inden for forstad til Arlington. Campingpladsen er gemt væk langs Cooper Street omkring to miles syd for downtown og omfatter en swimmingpool, køkken og trådløst internet ud over dets græs telt websteder. En anden KOA campingplads er placeret på Caddo Mills i nordøst for Dallas, som tilbyder fiskeri på søen og et spillerum.

Joe Pool Lake

To parker med campingpladser findes på Joe Pool Lake, der ligger tæt på Mansfield og Grand Prairie. Loyd Park drives af byen Grand Prairie og tilbyder campingpladser, der kan rumme op til to telte pr. Websted og picnicborde leveres. Faciliteterne inkluderer en båd rampe og dock samt volleyball og softball felter. Du kan svømme, eller tage en vandretur eller cykle en af ​​stierne. Cedar Hill State Park har mere end 350 campingpladser til rådighed, herunder 30 primitive steder, der kan rumme telte. Der er 4,5 miles af vandreture og backpacking stier samt 10,3 miles til mountain biking. Indeholder nogle af de sidste resterende naturlige prærie i Texas, det er også et glimrende område for fugleture.

Eagle Mountain Lake

Eagle Mountain Lake, en af ​​de største søer i området, er vest for Fort Worth. The Creek Harbour Fish Camp er beliggende på den nordøstlige ende af søen. Der er havnefront teltsteder samt en båd rampe, og du kan leje en kano for at komme ud på søen. Campingpladsen omfatter også en overdækket pavillon, toiletfaciliteter, hestesko og en volleyballbane.

Benbrook Lake

Bear Creek Campground er beliggende i Mustang Park langs Benbrook Lake, syd for Fort Worth. Der er mere end 40 campingpladser til rådighed, plus mange primitive steder på den nærliggende Mustang Point Campingplads. På Mustang Point Campground kan du sætte dig op på en af ​​de ni overdækkede bordsteder eller på et hvilket som helst sted du vælger langs kysten. Der er et toilettet, men ingen brusere, du kan bruge et brusebad på Bear Creek mod et gebyr. Der er båd ramper for adgang til søen samt kanalen af ​​Mustang Creek.

Lake Lewisville

Lake Lewisville er beliggende i nordvest for Dallas, sydøst for Denton. Byen Lewisville driver en campingplads ved Lake Park, der tilbyder teltsteder. Lake Park omfatter også adskillige atletiske marker samt en 18-hullers golfbane og en til disk golf. Hickory Creek Park tilbyder 126 campingpladser, herunder 10 primitive teltsteder, og parken indeholder også en swimmingpool, amfiteater, legeplads og varme badefaciliteter.