Pebermynte te & syre reflux

Pebermynte kan tjene som en naturlig fordøjelseshjælp og som et middel til en række sygdomme, fra bihulebetændelse til irritabelt tarmsyndrom. På trods af forekomsten af ​​pebermyntsmag i eftermiddagsmine og over-the-counter antacida er pebermynte ikke det bedste valg til behandling af syre reflux eller halsbrand. Faktisk kan pebermynte gøre problemet værre, især for personer, der lider af gastroøsofageal reflukssygdom.

Spiserøret er forbundet direkte til maven, men adskilles af en sphincter muskel, der tillader strøm i kun én retning. Når sphincter muskler er lukket, går maden ind i maven, men går ikke tilbage. Pebermynte kan slappe af i mave musklerne, som kan hjælpe med fordøjelsen, men det slipper også sphincteren, så mavesyren kan klare sig op i spiserøret – dermed betegnelsen “acid reflux” – og brænde spiserøret i spiserøret. Så hvis du har halsbrand, ikke nå for den kop pebermynte te.

For meget afslappning