Mysli kost

Müsli blev opfundet i begyndelsen af ​​1900’erne af en schweizisk læge ved navn Maximilian Bircher-Benner, som var et ledende medlem af dagens radikale vegetariske og nutritionistiske samfund. Dr. Bircher-Benner mente, at æbler havde helbredt ham af gulsot og ekstrapoleret, at en kost af mysli og friske grøntsager, med lidt eller intet kød, var vejen til optimal sundhed. Der er ingen “officiel” mysli kost plan, men en mysli kost menu, der indeholder masser af grøntsager, magert protein og motion kan hjælpe dig med at tabe sig og holde det væk.

Identifikation

Muesli er blevet et generisk navn for enhver korn, der indeholder rå havre, tørrede frugter og nødder. Den er tilgængelig kommercielt pakket, i bulk hos sundhedsforretninger og økologiske markeder. Den oprindelige mysli var lavet hovedsagelig af revet æbler, med en spiseskefuld af gennemblødede havre, citronsaft, sød kondenseret mælk og hakkede nødder. Moderne opskrifter som den, der tilbydes af “Nourished Magazine”, har tilpasset og forfinet originalen, som er lavet ved at kombinere rullet havre, æble eller appelsinsaft, yoghurt, hakket tørret frugt, muskatnød og kanel. Chill havreblandingen natten over og garnér derefter med revet Granny Smith æble, hakkede mandler og smeltet smør. Hvis du beslutter at tilføje mysli til din kost, skal du enten lave din egen eller vælge en version, der kun indeholder naturlige ingredienser. Kunstige farver, sødemidler og konserveringsmidler besejrer det formål, som müsli blev skabt af.

Teori / Spekulation

Dr. Bircher-Benner troede på kraften i frisk frugt, grøntsager og andre naturlige fødevarer for at støtte og helbrede kroppen. Dagens eksperter, som dem fra American Heart Association, er enige om. En kost højt i frisk frugt og grøntsager og lavt sukker og mættet fedt kan hjælpe dig med at opnå og opretholde en sund vægt. Udskiftning af sukkerholdige korn, transfedtbelastede kommercielle kager eller fede fastfood-morgenmad med müsli giver bedre ernæring og mindre fedt, hvilket vil gå langt i retning af at hjælpe dig med at tabe sig.

Fungere

De rullede havre i müsli er højt i fiber, hvilket er nødvendigt for en sund krop. Ifølge ernæringseksperter ved Colorado State University har fiber mulige fordele ved behandling af forstoppelse, divertikulose og hæmorider, samt opmuntring til sund eliminering. At kombinere havre med vitamin C i æble eller appelsinjuice hjælper din krop til at absorbere jernet i havre. Yoghurt er en god kilde til calcium, og de tørrede frugter giver fiber, vitaminer, tekstur og smag. Det smeltede smør tilføjer lidt nødvendigt fedt, men du kan også lade det ud for at sænke dit indtag af mættede fedtstoffer. Nødderne giver umættede fedtstoffer, og hvis du tilføjer valnødder, har de også omega-3 fedtsyrer, som er hjerte-sunde fedtstoffer.

Fordele

Start din dag med en skål mysli er en glimrende måde at starte en dag med sund kost. Din hjerne løber på glukose. Ifølge Columbia University’s Health Q & A Internet Service, spiser man ikke fra kl. Eller så til middag næste dag røver din hjerne af næringsstoffer, som den skal koncentrere, løse problemer og huske ting. Spring over morgenmad kan også påvirke dit humør. Den høje fiber i müsli bør holde dig fuld hele morgenen, hvilket hjælper dig med at undgå vinduet eller taco lastbilen til frokost.

Advarsel

Muesli er en ernæringsmæssig sund kombination af fødevarer, men det er ikke afbalanceret nok til at erstatte alle dine andre måltider og snacks. At spise en diæt af kun müsli vil ikke give nok protein eller vitaminer og mineraler, der findes i grøntsager. Udskiftning af morgenmad og snacks med müsli er et godt valg, hvis du forsøger at tabe sig, men bortset fra ikke at levere afbalanceret ernæring, vil en all-mysli diæt ikke ændre de spisevaner, der lægger vægt på i første omgang, og garanterer næsten At du vil sætte alt tilbage i det øjeblik du stopper kosten.