Metabolisk modstand øvelse

Metabolisk resistensøvelse, der er beregnet til at holde dit stofskifte opladet i op til 36 timer efter en træning, kan omfatte frie vægte, vægtmaskiner, medicinbolde, sandsække eller din egen kropsvægt for at give resistens. Du kan få en metabolisk resistens træning gøre alternative sæt pushups og squats. Mens aerob træning – kører, går, trapper trapper – forbrænder kalorier under træningen, fortsætter metabolisk resistensøvelse med at forbrænde kalorier bagefter.

Det amerikanske militær, herunder Navy Seals, hjalp med at gøre vægttræthedsundervisning populær blandt offentligheden. Militær fitness trænerne opdagede, at mænd, der udførte kraftig modstandsuddannelse, opnåede styrke uden bulk. Modstandstræning blev den foretrukne form for militær fitness træning, fordi det ikke sænkede mændene som vægtløftning tendens til at gøre. Succesen i modstandstræning i militæret – pasformede, veldefinerede organer – har haft lignende resultater blandt almindelige borgere, der søger at tabe sig og opbygge magert muskel.

Metaboliske modstandsøvelser indebærer mange gentagelser med lille hvile mellem sæt. Eksempler på militær modstandsuddannelse omfatter fængsels squats, spiderman pushups og bulgarske split squats. For at udføre en spiderman pushup, placere dine fødder højt på en væg eller spørg en ven om at holde dig fødder, mens du laver pushups. For fængslede squats skal du placere dine hænder bag hovedet, mens du squat så lavt som du kan. Bulgarske split squats involverer stående med dine ben så langt fra hinanden som muligt og huk så tæt på jorden som muligt. En træning kan omfatte 20 gentagelser af fængslet, 20 gentagelser af den bulgarske split squat og 15 gentagelser af pushups. Øvrige øvelser som pullups og push-ups kan tilføjes, efterhånden som du får styrke. Hold hviler mellem sæt til et minimum, men stop, når træthed. Hvis du er ny til metabolisk resistens øvelse, kan du få fordele med mindre intense træning. Du kan f.eks. Bære små vægte mens du går.

Metabolisk resistens træning kan give fordele for mennesker med type 2 diabetes. En undersøgelse ledet af Salameh Bweir, en professor i allierede medicinske videnskaber ved Jordaniens Hashemite University, fandt ud af, at metabolisk resistensøvelse viste sig at være mere effektiv end aerob træning ved at sænke blodsukkerniveauet. Kardioutræt sænket HbA1C tæller kun halvdelen så meget som den metaboliske resistens udøvelse, ifølge undersøgelsen, offentliggjort i december 2009 udgave af “Diabetology and Metabolic Resistance Syndrome.” Undersøgelsen fandt, at metabolisk resistens hævede deltagernes blodtryksniveauer og rådede om, at personer med højt blodtryk overvåges under modstandstræning.

Metabolisk resistens øvelse kan også gavne mennesker, der lider af sarkopati og svaghed syndrom. Sarcopeni, tabet af muskelmasse med aldring, går ofte frem til det punkt, hvor en person ikke kan gå eller opretholde balance. Metabolisk resistens træning udført to til tre gange om ugen kan sænke tilstandenes progression. Frailty syndrom omfatter skelet svaghed og forringelse af muskelmasse. Seniorer kan også drage fordel af metaboliske modstandsøvelser, men bør nærme dem langsomt.

Historie

Træning

Type 2 Diabetes

Yderligere fordele