Marine kommandostudiet

De fleste fad diæter, der lover hurtig vægttab overtræder det grundlæggende princip om sund spisning – spiser en række næringsrige fødevarer. Marine Command Dietten, også kendt som Royal Marine Command Diet, er en fad diæt. Det begrænser dit indtag til bestemte fødevarer og lover et dagligt vægttab på 1 til 2 pund. Rådfør dig med din læge, før du starter vægttabsdietten.

Hvad kosten betyder

Marine Command Dietten er en syv-dages kost, der indeholder en detaljeret måltidsplan for, hvad du skal spise hver dag. Dag en af ​​diætplanen er den mest begrænsede, hvilket begrænser dit indtag til tre æg på hvert måltid til i alt ni æg til dagen, som du må spise pocheret, kogt eller forvrengt uden olie. På dag to må du spise et æg eller en grapefrugt til morgenmad, frisk frugtsalat til frokost og bøf med tomater, selleri og hytteost til middag. Din morgenmadsindstilling forbliver den samme i hele kosten, mens frokost skifter mellem frisk frugtsalat, saladsalat eller fisk med tomater og spinat. Middag indeholder normalt et protein som bøf, skinke eller lamskoteletter med salat og tomater. På dag fire, har du lov til at spise tre æg og en til to skiver toast til middag. Kosten omfatter ikke serveringsstørrelser, men foreslår at du er “fornuftig” med portioner.

En nærmere kig på kosten

Marine kommandoen kost er en lav-carb, lav-kalorie kost. Mens portioner ikke er tilvejebragt i det meste af diætplanen, hjælper det dig med at begrænse dit samlede kalorieindtag og tabe sig ved alvorligt at begrænse dine valg af fødevarer til højt proteinholdige fødevarer og lavt kalorieindhold frugt og grøntsager. På dag ét er din samlede kalorieindtagelse f.eks. Mindre end 700 kalorier. Meget lavt kalorieindhold på 800 kalorier eller mindre anbefales ikke, medmindre det sker under vejledning fra en læge. Den æggetunge kost kan ikke være passende for alle. Æg er en kilde til kolesterol, og hvis du har højt kolesterol, skal du ikke spise mere end fire til seks æg om ugen, ifølge Cleveland Clinic. Kosten begrænser eller udelader også store fødevaregrupper, herunder korn og mejeri.

Vægttab

Fortolkere af Marine Command Dietten siger, at du kan miste op til 14 pund i en uge. De fleste sundhedspersonale anbefaler dig at tabe sig med en hastighed på 1 til 2 pund om ugen. Ved at tabe for hurtigt betyder det sandsynligvis, at du taber vand og muskler og ikke er fedt, hvilket kan få dig til at føle dig træt og træt. Du er også mere tilbøjelige til at genvinde den vægt, du tabte, når du mister det for hurtigt, ifølge FamilyDoctor.org.

Sundt vægttab

Hvis du vil tabe sig og holde det væk, er det ikke en vej at følge en fad diæt som Marine Command dietten. Et sundt vægttabsdiagram skal omfatte en række næringsrige fødevarer fra alle fødevaregrupperne, herunder frugt, grøntsager, fuldkorn, magre kilder til protein som fisk og bønner samt lavt fedtindhold eller fedtfattigt mælkeprodukter. At spise en række næringsrige fødevarer fremmer god sundhed og forhindrer diæt kedsomhed.