Æblesyre fordele

Malinsyre, et naturligt stof, der findes i frugt og grøntsager, er normalt forbundet med æbler. Kroppen producerer æblesyre, når den omdanner kulhydrater til energi. Tage æblesyre kosttilskud er gavnligt for tilstande såsom fibromyalgi og kronisk træthed syndrom. Det kan også hjælpe med oral hygiejne.

Fibromyalgi og kronisk træthedssyndrom

Malinsyre understøtter energiproduktion og udfører reaktioner i kroppen. Det øger også muskel ydeevne og mental fokus samtidig reducere træthed efter træning. Som et resultat kan æblesyre hjælpe dem der lider bivirkninger fra fibromyalgi og kronisk træthedssyndrom. En undersøgelse i “Journal of Rheumatology” viste, at supplerende med 1,200 mg æblesyre og 300 mg magnesium daglig i seks måneder reducerede symptomerne på smerte og ømhed hos dem, der lider af fibromyalgi.

Øget energi

Malinsyre hjælper med at øge energiniveauet. Det er en vigtig komponent i Krebs-cyklen, en proces, der forvandler kulhydrater, proteiner og fedt til energi og vand i din krop. Hvis der ikke er en tilstrækkelig forsyning med æblesyre i kroppen, kan Krebs-cyklen ikke fungere korrekt, hvilket fører til træthed. Spise mad eller tage kosttilskud indeholdende æblesyre kan hjælpe dine celler med at udføre Krebs-cyklen normalt og støtter derfor energiproduktionen.

Yderligere fordele

Ud over dets tilstedeværelse i mad og kosttilskud findes æblesyre i forskellige kommercielle produkter. Det er en ingrediens i mundskyllevand og tandpasta, fordi det stimulerer spytproduktionen og reducerer mængden af ​​skadelige bakterier i munden. Malinsyre er også en alfa hydroxy syre, som har eksfolierende egenskaber, når den påføres huden. Og det er mindre irriterende end andre alpha hydroxysyrer, der gør den velegnet til personer med følsom hud.

Anbefalede doser

De doser, der anvendes i undersøgelser og tilskud af æblesyre fra 1200 til 2800 mg pr. Dag. Dette er ofte parret med magnesium, da mere udtalte forbedringer i fibromyalgi og kronisk træthedssyndrom ses med denne kombination. Der er ikke kendt toksisk niveau af æblesyre, men det kan resultere i løs afføring for visse individer ved højere doser. Anbefalingen om magnesiumtilskud når parret med æblesyre er 280 mg pr. Dag.