Tazorac for rynker

Over tid bryder kollagen og elastinfibre i huden ned. Disse fibre er ansvarlige for at give din hudstruktur og manglen på disse fibre fører til rynker. Aktuelle behandlinger, såsom tazorac, bruges til at reducere udseendet af fint rynker. Tazorac er en applikation, der ligner vitamin A, der bruges til at behandle hudforhold såsom acne, psoriasis og rynker.

Fungere

Tazorac kommer i to forskellige formuleringsstyrker, ifølge 10 Acne hjemmeside. Disse omfatter.05 og 1 procent. Når det påføres huden, siver Tazorac ind i porerne, og dets ingredienser bliver aktive. Tazorac virker ligner retinoidbehandlinger, når man bekæmper rynker, hvilket betyder at det trænger ind i huden og fremmer kollagenproduktionen, hvilket giver huden forbedret struktur og reducerer udseendet af fine linjer, ifølge Dr. Audrey Kunin, en hudlæge, der skriver på DERMA Doctor. Tazorac tilskynder også hudafskalling, som kan reducere mængden af ​​døde hudceller på ansigtet, hvilket giver dig et mere forynget udseende.

Anvendelse

Tazorac bør påføres en gang om dagen, mest typisk om natten, ifølge Drugs.com. Rens ansigtet med en mild rensning — en mere hård rensning kan forværre huden, når den kombineres med Tazorac — og tør grundigt. Massage Tazorac ind i din hud ved at påføre en tynd film på rynkede områder. Anvend ikke på områder med åbne sår eller irritationsområder. Tillad, at Tazorac absorberes fuldt ud, før du påfører en fugtighedscreme, hvilket kan reducere de potentielt irriterende virkninger af Tazorac.

Fordele

Tazorac har vist sig at være lige så effektiv som sine retinoide modstykker til behandling af fine rynker, ifølge Smart Skincare. Andre gavnlige virkninger er reduktion af hudolierighed, hudorme, acne og psoriasis, ifølge Kunin.

Bivirkninger

Tazorac er ikke forbundet med alvorlige bivirkninger, men du kan opleve irritation, prikking, rødme eller kløe, ifølge Drugs.com. Dette sker ofte, når du begynder behandling og vil sandsynligvis falde med tiden. Hvis du fortsætter med at opleve bivirkninger som hudskrælning eller irritation efter flere ugers anvendelse, reducer det anvendte beløb eller tal til din læge for behandlingsalternativer. Hvis du oplever kløe, elveblødninger eller hævelse i forbindelse med en allergisk reaktion, skal du søge lægehjælp.

Advarsel

Du bør ikke anvende tazorac, hvis du er gravid eller potentielt kan være gravid, ifølge Drugs.com. Dette skyldes, at tazorac kan have skadelige virkninger på et ukendt foster. Hvis du ofte udsættes for sollys, kan tazorac medføre negative virkninger. Du kan afhjælpe dette ved at bære solcreme og beskyttelses tøj, som f.eks. En bred brimmed hat.