Skøjtebaner i nærheden af ​​boston

Længende og koldt, Bostons vinter bør ikke afskrække dig fra at gøre noget, der helt sikkert er køligt om vinteren – og sprudlende også i de andre årstider. Boston-områdets omfattende udvalg af skøjtebaner tilbyder hockey, hurtigskøjteløb og skøjteløbsmuligheder, der spænder fra velorganiseret til spontan sjov. Ifølge WebMD, som fitness sport, kan skøjteløb forbedre din fleksibilitet, ligevægt og hurtighed.

New England Sports Center og Nashoba Valley Olympia

New England Sports Center i Marlborough (nes.com) præsenterer seks isflader, plus en mindre studielok mindre end 30 minutter vest for Boston. Med vægt på et stærkt hockey-program og turneringer omfatter komplekset også kunstskøjteløb og nogle offentlige sessioner. Peter Martel, administrerende direktør for Ice Skating Institute, industriens fagforening, der fremmer deltagelse i sport og udvikling af isbaner, siger: “Der er ikke noget, der sammenligner med denne facilitet i New England, da komplekset er et af landets fineste Eksempler på flere isarker og arenapræsentationer alle under et tag. “Martel nævner også som bemærkelsesværdigt en tre-arks isfacilitet, Nashoba Valley Olympia (skatenashoba.com), med god kunstskøjteløb, læreskøjteløb og ungdomshockeyprogrammer. Rinken er omkring 40 minutter vest for Boston i Boxborough, med eftermiddag offentlig skøjteløb i weekenden.

Pilgrim Skating Arena, Pembroke Arenaer, Iorio Rink

Ca. 20 minutter syd for Boston fra Route 3 er der en familiedrevet rink i drift i mere end 30 år. Pilgrim Skating Arena i Higham (skatepilgrim.com) fokuserer på hockey, lære-til-skate og kunstskøjteløb, uden offentlige sessioner. Du kan opleve et lignende program 10 minutter længere sydpå på Route 3 på de to is-ark-arenaer i Pembrokes Hobomock Arenaer (hobomockarenas.com). Iorio Rink i Walpole (iorioarena.com) tjente en gang som træningsrute til US Women’s Olympic Hockey-team. Dens to NHL- og olympiske størrelse isoverflader rummer ikke kun hockey og kunstskøjteløbere, men fungerer også som et træningscenter for Bay Area Speed ​​Skaters Club. Webstedet er fra US 95, ca. 25 minutter sydvest for Boston.

Massachusetts offentlige skøjtebaner

Commonwealth of Massachusetts Department of Conservation and Recreation (mass.gov/dcr) ejer omkring 40 skøjtebaner i Boston og i hele staten, herunder Steriti Memorial Rink, der har udsigt over havnen i North End of Boston. Vis op under offentlige sessioner, og skøjteløb er gratis, hvis du medbringer dine egne skøjter. Ganske vist er nogle af de commonwealth-ejede rinker dateret, men mere end halvdelen af ​​arenaerne forvaltes af FMC Ice Sports. FMC opdaterede mange af isbanerne og tilbyder praktiske hockey-, kunstskøjteløbs- og læreskøjteløbsprogrammer. Dets hjemmeside viser en omfattende tidsplan for offentlige skøjteløbstider. En medarbejder på den FMC-drevne rink i Cambridge, Simoni Memorial Rink, fremhævede denne rink som “nær et indkøbscenter og populært blandt kollegiet publikum, især for boomkugle på søndag aftener.”

Seasonal Rinks og Frog Pond

Nogle af Bostons udendørsbane er på bemærkelsesværdige steder, såsom Charles Hotel Skating Rink på Harvard Square og den kunstige is Faneuil Hall Rink, men de er små og udsat for vejrlukning. Der er dog en undtagelse. Peter Martel siger, at Frog Pond i Boston Common (bostonfrogpond.com) er en vigtig udendørs rink tradition, der startede i 1700’erne. Parkens wading pool bliver oversvømmet i løbet af de kolde dage i november, og der vises en stor skøjtebane på 16.000 kvadratmeter – et stadium i en magisk byparkscen omgivet af byens skyline. Det er her, hvor du kan ignorere vinterens chill og nyde den ultimative rekreative skøjteløbsoplevelse, som de fleste bønder har gjort i næsten 300 år.