Programmering pilates øvelser til holdninger typer

Pilates instruktører ofte jo jo jo, at mens teknikken ikke brænder et betydeligt antal kalorier, får det dig til at se højere ud, så du ser ud til at veje mindre. Det højere udseende kommer fra postural justering, hvilket er afgørende for Pilates teknikken. Posturale vurderingsteknik er et væsentligt kursus i mange Pilates certificeringsprogrammer. Efter at have analyseret deres studerendes arbejdsstilling bestemmer lærerne det rette program.

Hvert Pilates arbejdsprogram begynder med en statisk og dynamisk postural vurdering. Statiske vurderinger, der udføres, mens klienten står oprejst, angiver hvilke dele af kroppen der falder bag eller foran en imaginær plumb line. Instruktøren viser klienten fra forsiden, siden og bagved. Mens den statiske vurdering er effektiv, fortæller den dynamiske eller in-motion posturale vurdering instruktøren mere om klientens evne til at opretholde justering, mens han går og udfører funktionelle opgaver.

Et forreste hoved og et rundt øvre rygområde karakteriserer thoracisk kyphosis arbejdsstilling, forklarer certificeret træner og Pilates instruktør Marci Clark. Opvarmningerne i Stott Pilates-programmet løser dette problem. Lig liggende med dine knæ bøjet, dine fødder fladt på gulvet og dine hænder ved dine sider. Inhalér, hold dine hænder på gulvet, mens du glider dine skuldre op mod dine ører. Udånd dem og skub dem ned og forestil dig at rummet mellem dine ører og skuldre øges hver gang. Udfør 10 gentagelser, så hæv dine lige arme mod loftet med dine palmer mod hinanden. Inhalér og løft dine skulderblade af måtten. Udån for at vende tilbage. Udfør fem gentagelser. Derefter inhalere og presse dine skulderblade sammen, som om du havde en blyant mellem dem. Udånd og returner.

Personer med lumbal lordose har tendens til at bøje deres nedre ryg. Denne holdningstype, forklarer certificeret træner og Pilates instruktør Martin McFadden, er præget af stramme rygmuskler, der overkompenserer for svage abdominals og gluteal muskler. Mobilisering af rygsøjlen, mens du engagerer kerne og gluteal muskler, er målet med dette program. Begynd på dine hænder og knæ for kattøvelsen. Inhalér for at forberede, og derefter ånde ud, trække din mave ind, vippe bækkenet og runde din øvre ryg som en Halloween-kat. Hold dig i position, hold din abdominal kontraheret og indånd. Udånd og returner til startposition. Udfør 10 gentagelser, så sid dig oprejst med knæene bøjede og dine fødder fladt på gulvet. Inhalér for at forberede, derefter ånde ud, trække din mave ind, runde din nedre ryg og danne en “c-kurve” med din rygsøjle. Inhalér og hold stillingen med din mave stram. Udånd og returner til startposition.

Joseph Pilates, ifølge Pilates Method Alliance Position Paper, sagde engang, at den menneskelige rygsøjle skulle være flad som en nyfødt baby. Faktisk var den flade nedre del en gang et fitnessindustriens mål. År senere, i 2003, blev ortopædere som M.M. Panjabi udfordrede denne teori og forklarede, at lændehvirvelsøjlen har en naturlig kurve, som ikke bør ødelægges. Korrigering af flad rygstilling kræver Pilates spinal forlængelse motion. Den udsatte serie omfatter øvelser, der løfter og forøger underkroppen og overkroppen samtidig.

Vurderingsteknikker

Thoracic Kyphosis

Lumbal Lordosis

Flad tilbageposition