Pinjekerner ernæringsinformation

Pine nødder er faktisk spiselige frø, der vokser under skalaer af fyrretræer. Selv om mange sorter af fyrretræer producerer spiselige frø, vokser kun omkring 20 typer af fyr frø, der er store nok til at gøre for en værdig menneskelig høst. Pine nødder er nemme at finde, men lidt dyrt. De kan sædvanligvis findes i bulkdelen af ​​de fleste sundhedsfødevarer og gourmetbutikker. Pine nødder er et nærende, smagfuldt frø.

Europæere, asiater og indianere har en historie med at nyde pinjekerner. Pine nødder var en kritisk fødekilde for mange indianer-stamme, såsom Washoe, som ville tørre møtrikkerne over varmt kul til konservering, så slip dem senere i pinyonødmel. Dette mel ville blive blandet med vand og også bær, fisk eller planter til en mos. Selv om mange indianer-stammer har eksklusive rettigheder til amerikanske fyrretræshøst, kan nogle lovligt høstes af nogen. I den majestætiske Great Basin National Park i Baker, Nevada, er høst tilladt for personlig, ikke-kommercielt forbrug. Der er visse bestemmelser håndhævet, såsom en grænse på 25 pund pr. Husstand. Høstning af pinjekerner kan være en sjov og sund måde at nyde frøene på.

Pine nødder er mest lækre når ristet. Dette giver dem en ristet smag og en lidt knasker tekstur. Stegte fyrretræer tager kun et par minutter i en 400 graders ovn på et kiksark. Pesto er nok en af ​​de mest velkendte måder at nyde pinjekerner på. Mange gange anvendes andre nødder, såsom valnødder eller mandler, som erstatning i opskrifter, men pinjekerner giver den bedste smag. Pesto sauce er normalt basilikum, pinjekerner, hvidløg og olivenolie blandet sammen. Det er lækkert over pasta, pizza eller kød. Pine nødder bruges også ofte i desserter såsom kager og kager.

Pine nødder, som andre nødder, er en god kilde til protein. Vegetarere og veganer kan spise nødder som protein erstatning for kød. En portion indeholder 4 gram protein. En servering af pinjekerner er mere tilfredsstillende end nogle møtrikker. En portion svarede til 167 frø sammenlignet med seks paranødder pr. Portion.

En servering af pinjekerner indeholder 190 kalorier, hvilket er ret gennemsnitligt for nødder. Det er bedst at ikke overstige mere end en portion pr. Siddende for at undgå for mange kalorier. Den samme servering indeholder 19 gram fedt.

Pine nødder indeholder mange vigtige, sunde næringsstoffer. En servering vil give følgende anbefalede daglige mængder vitaminer: jern, 8 procent, magnesium, 20 procent, fosfor, 16 procent, kalium, 4 procent, zink, 12 procent, kobber 20 procent, mangan, 120 procent, thiamin, 6 procent Riboflavin, 4 procent, niacin, 6 procent, folat, 4 procent, cholin, 4 procent, E-vitamin, 15 procent.

Historie og høst

Madlavning

Protein

Kalorier og fedt

Andre næringsstoffer