Orlando aktiviteter for 2-årige

Orlando, Florida, er beliggende i det centrale Florida område. Hjem af forlystelsesparker og beliggende inden for kørselsafstand fra Den Mexicanske Golf og Atlanterhavet, er der aldrig mangel på aktiviteter for dig og dit lille barn at nyde.

Forlystelsesparker

Orlando, Florida, er hjemsted for flere forlystelsesparker. Hver af forlystelsesparker har områder, der er egnede til, og endda gearet til, en 2-årig at nyde. SeaWorld har familievenlige shows, der har marine dyr, der laver tricks. En 2-årig vil nyde at se Shamu eller Dolphin Show. Der er også et legeplads, der er specielt rettet mod under-5-sætet, herunder en sejlads med glæde, glider og piratskib. Disney World er en velkendt attraktion i Orlando, Florida. Magic Kingdom i Disney World har forlystelser, der specifikt er småbørnevenlige, en god tur og Dumbo-tur er blot et par rides, som en 2-årig kan nyde. Universal Studios er normalt tænkt som en park for ældre børn, med rutschebaner og filmruter, men der er også 2-årige venlige aktiviteter der. En legeplads og Dr. Seuss ‘område er sikker på at behage småbørn og forældre.

Zoologiske haver

For småbarnet, der elsker dyr, er der flere muligheder at vælge imellem. Animal Kingdom, en af ​​parkerne i Disney World, omfatter dyr på en safari tur, et dyreskole og dyr i hele parken. Gatorland er en forlystelsespark og zoo, der specialiserer sig i alligatorer. De tilbyder reptiluddannelse, der viser gators og gator-themed gaver. Central Florida Zoo er også åben året rundt for at nyde at se dyr.

Parker

Orlando har parker alle i hele byen. Blanchard Park på østsiden af ​​Orlando byder på fiskeri, cykling og vandrestier samt en legeplads, der er polstret til små småbørnsfald. Downey Park har en børnevenlig legeplads og har også en dam med livreddere ved siden af ​​en sandstrand. Mange andre parker i hele byen tilbyder legepladser og aktiviteter, der er familievenlige og passende til en 2-årig.

Strande

Hvis du er i Orlando, kør 30 til 45 minutter øst eller vest, og du vil løbe ind i en strand. Cocoa Beach ligger på vestkysten og har livreddere på vagt for at holde dig og din lille barn sikker. New Smyrna Beach er en familievenlig strand, hvor du er i stand til at køre din bil direkte på stranden, en stor fordel, når du slår rundt på køleskabe og paraplyer, som du skal holde din 2-årige komfortable.

Vandparker

Orlando-områdets vandlande har rides og områder for alle aldre, med specielle områder afsat til småbørn at nyde. Wet N Wild ligger cirka 10 minutter fra centrum og har et lille poolområde. Typhoon Lagoon, der er beliggende i Disney-området, byder på småskred og småbørns størrelse bølgebassin. Aquatica, SeaWorlds vandland, byder på en sandstrand for småbørn til at lege i, en spædbarnszone med småbørn og vandrutschebaner til førskolealderen.