Mayonnaise & eddike hoved lus behandlinger

En af de mest frygtede telefonopkald, som en forælder kan modtage, er den fra skolens sygeplejerske, der siger, at dit barn har hovedlus. Det kan være svært at slippe af med en angreb. Ifølge Minnesota Department of Health, prøver folk som regel at slippe af med lus med et over-the-counter produkt, der er beregnet til dette formål. Disse er normalt creme skyller eller shampooer, der indeholder insekticider. Ikke alle forældre vil bruge kemikalier på deres børn, så der er en række fælles hjemmebehandlinger, som f.eks. Brug af mayonnaise og eddike.

Fungere

Løglicebehandlinger gør det også lettere at fjerne lus, nits og æg eller dræbe de der findes. Selv om man bare kæmper ud i nitsen – uden at bruge yderligere behandling – er det nyttigt, men kun omkring halvdelen, så effektiv kæmning med at bruge en hovedlusbehandling, der indeholder malathion, ifølge American Family Physician. Brug af mayonnaise og eddike kan gøre det lettere at fjerne lus og nitter, samt muligvis at dræbe dem.

Betydning

Alternative behandlingsmetoder er rart at vide om, da der er rapporter om resistens over for nogle af de fælles kemiske behandlingsmetoder, ifølge den amerikanske familielæge. Minnesota Department of Health siger, at disse alternative metoder har nogle fordele, herunder at de er billige og ikke-giftige, selvom de tager længere tid, og det er svært at fjerne mayonnaisen, når behandlingen er færdig.

Teorier / Spekulation

Folk bruger eddike til at hjælpe med at løsne nitser fra hårstangen, hvilket gør det lettere at kæme dem ud, ifølge børnelæge Dr. Alan Greene, der specialiserer sig i naturlige behandlinger, der begrænser barndomseksponering for kemikalier. Det er ikke en selvstændig behandling, du skal stadig kamme ud i nitsene. Mesajen og andre olieholdige behandlinger som olivenolie eller vaselin forbliver i op til otte timer for at give dem tid til at kvæle luset og derefter Vaskes ud af håret. Ifølge Greene mener nogle videnskabsmænd, at lusene kun sættes i sovende tilstand af mayonnaisen i stedet for at blive kvalt, så de skal fjernes ved hjælp af en nitkam, efter at mayonnaise-behandlingen er afsluttet.

Advarsel

Hold kæmning og kigger på nitter og lus i op til to uger, så du sørger for at få dem alle. Uanset hvilken behandlingsmetode du bruger, gentag den for at fange nye nyklækkede nits eller nits, der blev savnet første gang. Ingen af ​​behandlingerne er garanteret at dræbe æggene, så tag dette skridt for at undgå at blive smittet igen.

Ekspertindsigt

American Family Physician og Minnesota Department of Health siger begge, at hjemmehjælpemidler som eddike og mayonnaise ikke er blevet undersøgt nok til at bevise deres virkning. William Sears, en læge, der har skrevet mere end 40 forældrebøger, siger dog, at dette er en harmløs behandling, der kan slippe af med lus, men advarer om, at det er rodet og at det kan være svært at vaske ud majonesen. Greene anbefaler at bruge en affedtende parabol såpe til dette formål.