Ligheder og forskelle mellem fodbold og fodbold

Millioner af lidenskabelige fans følger to boldsporter, en favorit af amerikanerne og den anden verdens favorit. Hver er spillet på et stort rektangulært felt og baseret på regler, der udviklede sig i det 19. århundrede. “Soccer er en gentlemans spil spillet af dyr. Fodbold er et vildt spil, der spilles af dyr, “udtalte Henry Blaha, en fodboldspiller i Boston College i 1972. Faktisk er fodbold kun en kontakt sport, en som piger og kvinder har gjort store fremskridt i som spillere. Fodbold i mellemtiden, en kollisionssport, bliver til tider voldelig.

Begge sportsgrene har to modstående squads på 11. Fodboldspillere udgør en enkelt enhed, mens fodboldspillere er tildelt til lovovertrædelse, forsvar eller specialhold. En regulering fodboldbane er 100 meter lang med 53 meter bred. Et fodboldbane er lidt større, lige fra 100 til 130 meter langt og 50 til 100 meter bredt. Fodboldbaner har markeringer hver 10 meter og hashmærker til enkelte yards, mens fodboldbaner markerer en kickoff-cirkel, en midtbanelinje og to strafområder. Hver sport har en playmaker, typisk quarterback i fodbold og den centrale midtbanespiller i fodbold. Offside regler i hver sport kræver, at holdet i lovovertrædelse skal bevæge sig ned i marken i groft samarbejde, idet man anvender klog taktik fremfor kirsebærplukning for at undgå forsvaret. Kickers og punters i fodbold sparker normalt bolden ved hjælp af snørebånd i deres sko, fodbold stil.

Fodboldspil fortsætter kontinuerligt gennem to 45-minutters halvdele, mens fodbold består af pauser på op til 40 sekunder mellem hvert spil i spillet, hvilket varer i fire 15-minutters kvartaler. I fodbold kan kun målvagter lovligt bruge deres hænder til at røre bolden. Udendørs liga fodbold, der spilles under reglerne i FIFA, den internationale styring af fodbold, tillader kun tre erstatninger pr. Spil, mens fodbold tillader ubegrænset substitution under stop i spil. Klemmer, der er lovlige i amerikansk fodbold, ville udgøre en fejl i fodbold. Fodboldspillere bærer trøjer, shorts, shinguards og cleats, mens fodboldspillere bærer uniformer, hjelme og skulderpuder.

Scoring i fodbold kræver bolden til at bryde planet i endezonen for en seks-punkts touchdown eller to-punkts konvertering. Bolden skal gå gennem målposten op for et spark at tælle som et ekstrapunkt eller trepunkts feltmål. I fodbold skal bolden helt krydse mållinjen mellem målets højder og under tværstangen for at tælle som mål. Fodboldfans svarer stort set til et et-point fodboldmål til en touchdown og et ekstra point, således at et 4-2 fodboldkamp oversætter til samme antal lovovertrædelser som et 28-14 fodboldkamp.

Fra 2011 konkurrerer 208 medlemslande i FIFA for at kvalificere sig til verdensmesterskabet for at bestemme verdensmesteren for alle landshold. Klubhold konkurrerer i regionale cups for at bestemme det bedste hold i Europa, Afrika, Sydamerika og andre FIFA-regioner. Den amerikanske fodboldmester er bestemt i Super Bowl, den årlige februar matchup af championerne i NFC og AFC, konferencer med 16 hold hver. Alle spillere i NFL er professionelle, mens verdensmesterskabet kan omfatte amatører, New Zealands ubesvarte hold i VM i 2010, for eksempel inkluderede amatører og formåede at binde Italiens fordele.

ligheder

Forskelle

scoring

mesterskaber