Den gennemsnitlige bmi efter alder

At kende det gennemsnitlige BMI – body mass index – for din aldersgruppe kan hjælpe dig med at bestemme, hvordan du sammenligner med andre mennesker i samme alder, men selvom du har et gennemsnitligt BMI, betyder det ikke nødvendigvis, at du er sund . Faktisk kan for mange aldersgrupper, at have en gennemsnitlig BMI, klassificere dig som overvægtig.

Gennemsnitlig BMI for børn

Kropsmasseindekset tolkes lidt anderledes hos børn end hos voksne, da de stadig vokser og modnes i forskellige satser. I stedet for at have kun ét sæt udvalg af sunde BMI’er, er det nødvendigt at kontrollere et BMI-for-aldersdiagram for at kontrollere, om BMI er mellem 5. og 85. percentil for denne aldersgruppe. For drenge og piger mellem 2 og 7 år er den gennemsnitlige BMI et sted mellem 16 og 17 i 2010 afhængigt af alder og køn, men rækkevidden af ​​det, der er sundt, er bredere end dette. For eksempel anses en 5-årig dreng som sund med et BMI fra 13,8 og 17. Den gennemsnitlige BMI for en 8-årig dreng er 17,9, og piger i samme alder har et gennemsnitligt BMI på 18,3. Ved en alder af 12 år er den gennemsnitlige BMI for både piger og drenge 21,3, med en sund rækkevidde på omkring 15 til 21,8 for drenge og 14,8 til 22,5 for piger.

Gennemsnitlig BMI for unge

Fordi teenagere stadig går gennem pubertet og vokser, kan de være sunde, selvom deres BMI falder lidt udenfor, hvad der anses for at være sund for en voksen. Den gennemsnitlige BMI for en 13-årig dreng er 21,9, for en pige i samme alder er den lidt højere, på 22,1. Det sunde BMI-interval for 13-årige er 15,5 til 22,6 for drenge og 15,3 til 23,3 for piger . Ved en alder af 18 år er den gennemsnitlige BMI for en dreng 26,1, og for en pige er den 24,6. Den sunde rækkevidde er 18,2 til 26,3 for drenge og 17,6 til 26,1 for piger.

Gennemsnitlig BMI for voksne

For voksne er det sunde BMI interval fra 18,5 til 24,9 uanset alder eller køn, og alt andet end dette betyder, at du betragtes som overvægtig for din højde. Den gennemsnitlige BMI for kvinder i alderen 20 og ældre er 28,7. Kvinder 80 år og ældre har det laveste gennemsnitlige BMI, på 26,7, efterfulgt af dem mellem 20 og 29 år, på 27,5, og kvinder fra 60 til 69 har den højeste, på 29,6. For mænd er den gennemsnitlige BMI for de 20 og ældre 28,6, med det laveste gennemsnit i aldersgruppen 20 til 29 år, på 26,8 og den højeste i aldersgruppen 60 til 69 år på 29,5 . Disse gennemsnitlige BMI’er falder alle inden for overvægtsklassifikation, hvilket betyder, at den gennemsnitlige amerikanske voksen er overvægtig.

BMI overvejelser

Bare se på den gennemsnitlige BMI kan ikke fortælle hele historien. Folk har tendens til at falde i en af ​​fire forskellige baner i voksenalderen, herunder normalvægt, overvægt, tidlig vuxen overvægt og sen voksen fedme, og de holder normalt inden for disse grupper, ifølge en artikel offentliggjort i International Journal of Epidemiology in 2011. BMI er heller ikke nødvendigvis en præcis forudsigelse for kropsfedt. Det overvurderer ofte kropsfedt hos dem, der er meget muskuløse, og undervurderer det hos ældre. BMI tager heller ikke hensyn til, hvor du bærer din vægt. At have en stor talje er en indikator på, at du måske har en for stor mængde af en farlig type fedt kaldet visceralt fedt, der omgiver organerne. Midjen-til-hofteforholdet kan være nyttigt for at afgøre, om du har denne type farligt fedt. Opdel din talje omkreds i inches af din hofte omkreds i inches. Dit talje-til-hofteforhold bør ideelt set være under 0,8. Et højere tal indikerer en øget risiko for hjertesygdomme og andre sundhedsmæssige problemer.