Betydning af lokal muskuløs udholdenhed

Lokal muskulær udholdenhed er en mere specifik træningsstil sammenlignet med det generelle koncept om muskuløs udholdenhed. Når du træner specifikke kropsregioner med kropsvægt eller modvægtstype vægtede øvelser, træner du de specifikke kropsdelers muskulære udholdenhed. Dette lokaliserer din træningsindsats for disse bestemte muskler. I det væsentlige er lokal muskuløs udholdenhed udholdenhedskapaciteten i en bestemt kropsbevægelse i en bestemt muskelgruppe.

Lokal muskulær udholdenhed

Lokal muskulær udholdenhed er, at visse muskler eller muskelgrupper kan udføre gentagne sammentrækninger mod en submaximal resistens, ifølge National Strength and Conditioning Association. En submaximal modstand er alt under din one-rep maksimum for en øvelse. Udførelse af bicep krøller for en kontinuerlig mængde af reps ville være at træne den lokale muskulære udholdenhed for dine biceps, for eksempel.

Testning af lokal muskulær udholdenhed

Når du tester en klients, patientens eller din egen muskulære udholdenhed, engagerer du løbende i motion i flere sekunder til flere minutter, foreslår American College of Sports Medicine. Du bør have begrænsede hvileperioder og hjælp fra ikke-involverede muskelgrupper, som f.eks. Spark eller rykker opad, når du udfører situps. Eksempler på test ville udføre så mange antal gentagelser som muligt i et sæt dips, pushups eller vægtede øvelser som en ordineret vægt.

Uddannelse Lokal muskulær udholdenhed

Den nationale styrke- og konditionsforening foreslår træning af aktive muskelgrupper for seks til 10 øvelser på to til tre sæt pr. Øvelse i en session. Intensiteten af ​​hvert sæt skal være 67 procent eller mindre af din one-rep max for den øvelse, og du skal udføre 12 eller flere gentagelser i hvert sæt. Resten skal ikke være mere end 30 sekunder i mellem sæt. Denne form for træning vil øge din muskulære udholdenhed for at musklerne bliver trænet.

Fordele ved lokal muskulær udholdenhed

Træning af din lokale muskulære udholdenhed giver mulighed for en række fordele. Dine muskler bliver i stand til at udføre mindre end maksimal aktivitet i længerevarende perioder, og dine muskler kan klare sig hurtigere. Dette hjælper i sports- og fritidsaktiviteter samt øger det nemme at udføre mødrende pligter eller opgaver på arbejde eller i hjemmet. Muskeltræthed er forsinket, og magre vævsprocenter i kroppen vil også stige. Dette øger den metaboliske aktivitet i din krop, som gør det muligt for flere kalorier at blive brændt i ro og skaber højere energiniveauer.