Oliven blade ekstrakt og diabetes

Olive leaf ekstrakt har en teoretisk fordel for mennesker med diabetes fordi det har blodsukker sænkende egenskaber. Men det kan være farligt at tage det samtidig med din diabetesmedicin. Altid konsultere en sundhedspersonale, før du prøver et nyt supplement – især hvis du har en sundhedsmæssig tilstand som diabetes.

Hvorvidt olivenblad effektivt kan bruges til at behandle diabetes hos mennesker, forbliver langt fra klart, ifølge Andreas Peirce, ifølge American Pharmaceutical Association’s “Practical Guide to Natural Medicines”. Dyreforsøg viser, at olivenbladeekstrakt kan reducere blodsukkerindholdet hos personer med kemisk induceret diabetes. Fordele, der findes i dyreforsøg, oversætter ikke altid til fordele for mennesker.

Ud over hypoglykæmiske eller blodsukkerreducerende virkninger kan olivenblader ekstrakt give antioxidantvirkning, der gavner mennesker med diabetes, ifølge en undersøgelse fra 2006 om kaniner i “Life Sciences”. Olivenbladets aktive bestanddel, oleuropein, kan reducere oxidativ stress Forbundet med diabetes. Dette kan bidrage til at forhindre diabetiske komplikationer, at oxidativ stress spiller en rolle i f.eks. Øjen-, nyre- og nerveproblemer, noter studieforfattere H.F Al-Azzawie og M.S. Alhamdani. En undersøgelse fra 2009, der blev offentliggjort i “Journal of Agricultural and Food Chemistry”, teorierer, at den antidiabetiske effekt af oleuropein og et andet stof, der findes i olivenhydroxytyrosol, skyldes antioxidantaktiviteten af ​​disse stoffer.

Oleuropein er meget biotilgængelig, hvilket betyder at din krop er i stand til at absorbere og bruge den godt. Det ser også ud til at blive absorberet hurtigt, efter at det er forbrugt, ifølge en videnskabelig undersøgelse fra 2010, der blev offentliggjort i “Scientia Pharmaceutica.” Nogle gange er stoffer, der synes lovende i laboratorieundersøgelser, ineffektive på grund af dårlig biotilgængelighed.

Hvis du er diabetiker, brug olivenbladeekstrakt med omhu og kun under lægens vejledning. Ved at bruge det sammen med diabetes kan medicin øge risikoen for hypoglykæmi, hvilket betyder blodsukkerniveauer, der falder for lavt. Brug af det med andre urter eller kosttilskud, der sænker blodsukker, kan forstørre virkningerne. Disse omfatter djævelens klo, psyllium, ginseng og hvidløg. Olivenblad kan irritere din maveforing, så det skal altid indtages sammen med mad.

Brug

Antioxidantfaktor

Biotilgængelighed

Advarsler