Neem blad for kræft

Neem blad kommer fra neem tree, et sydøstasiatisk evergreen træ. Grenerne er traditionelt brugt som tandbørster, og olien bruges nogle gange som et naturligt insektmiddel. Neem blad kan også have nogle gavnlige helbredseffekter, herunder at hjælpe med at forebygge eller behandle kræft, men forskning på dette område er stadig foreløbig.

Kræft fordele

Undersøgelser af brugen af ​​Neem for at forebygge eller behandle kræft er hovedsageligt udført i laboratorier, der anvender kræftceller eller dyr, og har ikke nået stadiet af kliniske forsøg med personer fra juni 2011. Tag bladekstrakt kan hjælpe med at dræbe prostatacancerceller i henhold til Til en undersøgelse offentliggjort i “Journal of Ethnopharmacology” i april 2006. Komponenter i neem blade kan også bidrage til at forhindre spredning af kræft, ifølge en undersøgelse ved hjælp af hamstere offentliggjort i “Investigational New Drugs” i 2010.

Foreslåede mekanismer

En række komponenter, der findes i Neem-blade, kan være gavnlige ved kræftbehandling, herunder antioxidanter beta-karoten og C-vitamin, azadirachtin, azadiron, deoxonimbolid, kaemferol, glucopyranosid, nimbolid og quercetin. Disse komponenter kan hjælpe med at forebygge eller behandle kræft ved at forbedre dit immunrespons, nedsætte inflammation, fjerne frie radikaler, blokere hormonaktivitet og hæmme celledeling, ifølge Drugs.com.

Bivirkninger og sikkerhed

Bivirkninger er ikke almindelige ved brug af neem blad i normale doser. Men giv ikke neem olie til børn. Det er ikke sikkert for børn, da børn er døde efter forbrug af doser på så lidt som 5 ml neemolie. Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke forbruge neem, da sikkerheden af ​​denne urtemedicin ikke er blevet godt undersøgt hos gravide kvinder.

Overvejelser

Tal med din læge, før du indtager neem blad for at sikre, at det ville være sikkert for dig. Du må ikke selv behandle din kræft med neem blad eller bruge neem blad til udelukkelse af den konventionelle behandling, som lægen har ordineret dig. Forskningen i brugen af ​​neem blad til kræft er stadig meget foreløbig, og neem blad anbefales ikke som en selvstændig behandling for kræft.