Næringsinformation af en mcdonalds sydvest salat

McDonalds er blot en af ​​de mange succesrige fastfoodkæder i Amerika og endda i verden. Kæden har udvidet sin menu til at omfatte valg for den sundhedsbevidste, og Southwest Salad er et eksempel. McDonald’s Southwest Salad kommer med mange påfyldninger og muligheder, der kan øge kalorier og næringsværdi af måltidet.

ingredienser

McDonalds siger, at den sydvestlige salat kommer fuldt indlæst med en sydlig stil sprød kyllingebrystfilet, blandet salat, sydvestgrøntsager, koriander lime glasur, shredded cheddar-jack ost, chili limt tortilla strimler og en lime kilge. Enhver af disse ingredienser kan udelades eller fjernes for at imødekomme forbrugeren og reducere kalorier eller specifikke næringsstoffer, som kulhydrater.

Kalorier

Den fulde 12,5 oz. Salat touts kun 430 kalorier ifølge McDonald’s. De fleste kalorier kommer fra den sprøde kyllingefilet, en 230-kalorieindhold i den sydvestlige salat. Den næsthøjeste ingrediens er cilantro lime glasur, en 50-kalorie dressing, der kommer i en separat pakke, så forbrugeren kan styre, hvor meget eller hvor lidt der bruges. Resten af ​​ingredienserne kommer under 45 kalorier hver.

Fed

Fedt er et vigtigt næringsstof til at overvåge i enhver diæt. At spise en fed kost kan føre til kardiovaskulære problemer og vægtforøgelse. Den sydvestlige salat har 20 gram totalt fedt, med kun fire gram, der er den mere usunde, mættede fedt sort. Southern Style kyllingebrystfilet er ansvarlig for 13 g af det samlede fedt og 2 g af det mættede fedt, der findes i hele salaten. Forbindelsen og osten hver bringer omkring 2 g fedt ind. Samlet set udgør fedtindholdet ca. 30 procent af det daglige anbefalede beløb for en 2.000-kalorie kost ifølge McDonald’s.

Natrium

Natrium findes i mange fødevarer, men det kan være særlig farligt for personer med blodtryksproblemer. MayoClinic.com advarer forbrugerne om at se efter skjult natrium, når de spiser ud. McDonalds sydvestlige salat bærer 38 procent af den samlede daglige procentandel af natrium med 920 mg. Kyllingebrystet indeholder 670 af det samlede natriumindhold med det næsthøjeste punkt, cilantro lime glasur, der bringer 105 mg til den samlede salat.

Overvejelser

Mens McDonald’s Southwest Salad med Crispy Chicken er et sundere valg end restaurantkæden flagskibs sandwich, Big Mac, den høje natrium og sprød kyllingebrystfilet gør det til et potentielt usundt måltid valg for nogle individer, der er på restriktive kostvaner, herunder fedtholdige Eller lavnatrium dieter.

Den sydvestlige salat indeholder et relativt beskedent antal kalorier til frokost eller aftensmad. Dette kan være en positiv ting for personer, der bruger en kaloriebegrænset kost. Protein er en vigtig del af alle kostvaner, da det giver sulttilfredshed, kan føre til færre kalorier forbruges samlet, og MedlinePlus forklarer, at det hjælper kroppen med at reparere og lave nye celler. Salat indeholder 26 gram protein. Andre nyttige næringsstoffer og makro -næringsstoffer fundet i salat inkluderer kostfiber, vitamin A, vitamin C, calcium og jern. Salat udgør 25 procent af en persons daglige anbefalede mængde kostfiber med 6 g. At spise salaten vil give 130 procent af A-vitamin, 50 procent af C-vitamin og 15 procent af både calcium og jern ifølge McDonald’s.

Fordele