Muskler målrettet med en stationær cykel

Pedalere en stationær cykel i dit hjems privatliv eller samtidig besøge et motionscenter hjælper dig med at forbedre din kardiovaskulære konditionering og forbrænde kalorier uden at skade dine led. Denne form for motion er også en måde at styrke en række af dine større muskelgrupper på, hvilket fører til større præstationer og mindre risiko for skade under hverdagens opgaver og motion.

Ikke kun for dit nedre legeme

Når du pedaler den stationære cykel, styrker du en lang række muskler samtidigt. Pedaling virker dine gluter og hoftefleksorer plus legemuskler som din quadriceps, kalve og hamstrings. Holde din krop oprejst som du pedal styrker dine buk og obliques. Stramning af dine kerne muskler under din stationære cykel træning kan hjælpe dig med at arbejde mod øget styrke i denne region.