Musik bevægelse & fitness aktiviteter for førskolebørn og småbørn

Musik klasse og fysisk uddannelse er normalt to separate kurser for børn i skolen, men når du underviser dit barn i hjemmet eller dit barn er i førskole, kan musik og fitness kombineres. Ved at kombinere musik og fitness lærer børnene vigtigheden af ​​at bevæge deres kroppe og holde sig i form, mens de lytter til sjov musik for at genkende lyde, mønstre og instruktioner i sangene. Lytte til foretrukne, dumme sange kan få småbørn og førskolebørn spændt på at flytte deres krop og skabe en livslang kærlighed til fitness.

Ved at lave dine egne hjemmelavede musikinstrumenter kan du hjælpe små børn med at lave musik, mens de bevæger deres kroppe. Bogen “Purposeful Play” tyder på at sy jingle bells på håndledsremme til håndledsklokke, og placere ris i små kornkasser til maracas og lade børn slå på gulvet med stokke til en tromme. Tænd en musik-cd og få børn til at danse, mens de laver deres egen musik. Børn kan eksperimentere for at se hvilket instrument der lyder, mens de bevæger deres kroppe.

Jump Bump kan spilles med forskellige bløde materialer og typer af musik. Iowa State University Cooperative Extension foreslår at suspendere en genstand som en strandbold fra loftet, nogle få inches over højden af ​​de fleste børn. Tænd musik og få børnene til at hoppe og forsøge at slå bolden med deres hoveder i tide med musikken. Eksperiment mellem hurtig og langsom musik for at hjælpe med at holde en samtale om forskelle i rytmen.

At give børn mulighed for at danse frit kan hjælpe dem med at eksperimentere med selvudfoldelse. At tilbyde rekvisitter til dans kan hjælpe dem med at udforske bevægelsen på forskellige måder. KidsHealth.org, en afdeling af Nemours Foundation, foreslår at bruge silkefarvede tørklæder som en måde at vise forskellen på musikpladserne på. Uddele tørklæder og få børn til at hæve dem og sænke dem med musikens tonehøjde. Eller uddelte stjerner på sticks som magiske wands, hatte og andre kostumeelementer for at se, hvordan børnene bruger dem i bevægelse.

Fryse spillet er indstillet til musik og tester en førskolebarn eller småbarns koordinering og lyttefærdigheder. Børn går rundt i en cirkel, mens de lytter til optimistisk musik. Når du stopper musikken, skal alle børn fryses. Ethvert barn, der fortsætter med at bevæge sig, når musikken stopper, er ude af spillet og bliver en klasse cheerleader. Fortsæt spillet, indtil der er en klar vinder. Derefter udforme forskellige måder at spille spillet på, som at børnene rører ved deres næse, når musikken stopper.

Instrumentspil

Jump Bump

Dance rekvisitter

Freeze Game