Magnesium dosering til børn

Mange mennesker spiser ikke nok magnesium. Dette mineral er afgørende for en ordentlig kropsfunktion og kan også forbedre effektiviteten af ​​konventionelle behandlinger for en række medicinske tilstande, herunder barndoms astma, ifølge University of Maryland Medical Center. Giv dine børn en række sunde fødevarer for at sikre, at de får tilstrækkelig magnesium.

Alle organerne i kroppen har brug for magnesium til at fungere korrekt. Magnesium bruges også af tænder og knogler og til muskelkontraktion og afslapning, immunsystemfunktion, produktion af protein og produktion og transport af energi i kroppen. Det er nødvendigt for en række enzymer og hjælper med at regulere både dit blodsukker og dit blodtryk og holde dit hjerte slået støt.

Antallet af magnesiumbørn, der kræves, varierer efter alder og køn. Spædbørn op til 6 måneder har brug for 30 mg dagligt magnesium, og de mellem 7 og 12 måneder gamle har brug for 75 mg dagligt. Børn mellem 1 og 3 har brug for 80 mg magnesium per dag, de mellem 4 og 8 har brug for 130 mg pr. Dag, og dem mellem 9 og 13 har brug for 240 mg dagligt. Drenge mellem 14 og 18 år har brug for 410 mg magnesium om dagen, og piger har brug for 360 mg om dagen, medmindre de er gravid, og i så fald har de brug for 400 mg dagligt magnesium.

Børn skal få deres magnesium fra mad, snarere end kosttilskud, medmindre disse er ordineret af en læge. Mange fødevarer indeholder magnesium, herunder abrikoser, avocadoer, bønner og ærter, bananer, bagt kartofler med skind, chokolade, grønne grøntsager, nødder og frø, sojaprodukter og fuldkorn. Fordi magnesium hovedsageligt findes i klidets klid og kim, indeholder raffinerede korn ikke meget magnesium.

Tilstrækkelige vitamin B6 niveauer er nødvendige for korrekt absorption af magnesium, uanset om det er fra mad eller kosttilskud. Hvis du giver dit barns magnesiumtilskud, skal du ikke overskride det tolerable øvre indtagsniveau. For børn mellem 1 og 3 år er dette 65 mg pr. Dag. Børn fra 4 til 8 bør ikke tage mere end 110 mg dagligt, og børn fra 9 til 18 bør ikke tage mere end 350 mg dagligt. Overskud af magnesium kan forårsage diarré, ubehagelig mave, opkastning, kvalme, langsom hjerteslag, lavt blodtryk, forvirring og død.

Fungere

Dosering

Fødevarekilder

Overvejelser