Lysin og adderall

Lysine og Adderall er forskellige i deres kemiske sammensætning og i den rolle de spiller i dit helbred. Lysin er et naturligt stof, der findes i de fødevarer, du spiser. Adderall er blanding af menneskeskabte kemikalier, der efterligner virkningen af ​​naturlige neurotransmittere. Der er mulighed for uønskede reaktioner, når du tager receptpligtig medicin med en anden biologisk aktiv kemisk forbindelse. Det er vigtigt altid at konsultere din læge, inden du tager over-the-counter medicin eller kosttilskud indeholdende lysin sammen med ordineret medicin.

Lysin

Lysine er en af ​​22 aminosyrer, som din krop bruger til fremstilling af proteiner. Lysine hjælper også med udvikling og sundhed af knogler, kollagen og hudvæv. Din krop kan syntetisere tilstrækkelige mængder af nogle aminosyrer til at opfylde dets behov, men lysin er en af ​​11 essentielle aminosyrer, der kun kan komme fra din kost eller fra kosttilskud. Ifølge webstedet for University of Maryland Medical Center omfatter lysinsmagtsymptomer træthed, kvalme, svimmelhed, appetitløshed, agitation, blodsygdomme i øjnene, langsom vækst, anæmi og reproduktive lidelser.

Adderall

Adderall er et receptpligtigt lægemiddel, der anvendes til behandling af opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD) og narkolepsi. En enkelt Adderall tablet indeholder lige store mængder af fire forskellige amfetamin kemiske enheder: dextroamphetaminsaccharat, dextroamphetamin sulfat USP, amfetamin sulfat USP og amfetamin aspartat monohydrat. Adderall er et stof af stof i USA, Drug Drug Administration Agency Class II, på grund af dets afhængighed og et stort misbrugspotentiale.

Adderall og Lysine Advarsler

Ifølge en medicineringsvejledning, der offentliggøres på webstedet Food and Drug Administration, omfatter alvorlige Adderall-bivirkninger pludselig død hos patienter, hjertesygdomme, slagtilfælde, hjerteanfald og forhøjet blodtryk. Adderall kan også påvirke din adfærd negativt. Det kan forårsage eller forværre bipolar sygdom. Det kan også udløse aggression, fjendtlighed og andre adfærdsmæssige problemer. Andre bivirkninger omfatter nedsat vækst hos børn, visuelle problemer, hovedpine, nedsat appetit, nervøsitet, søvnbesvær, humørsvingninger og vægttab. I en eller anden form er lysin til stede i alle celler i din krop. Lysinsupplement er generelt sikkert – selv i doser på op til 3 gram pr. Dag. Ifølge en monografi, der er offentliggjort i “Alternative Medicine Review”, kan doser på over 10 gram pr. Dag forårsage ubehagelig mave, kvalme, kramper og diarré. Høje doser af lysin kan desuden forårsage galdesten og påvirke nyrefunktionen negativt.

Drug Interactions

Ifølge Drugs.com er der ingen lægemiddelinteraktioner mellem lysin og Adderall. En 2009-monografi, som leveres af producenten Shire Canada Inc., indeholder også ingen lægemiddelinteraktioner eller advarsler om bivirkninger forårsaget af at tage lysin sammen med Adderall. Lisdexamfetamin – en anden receptbehandling til ADHD – kan give bevis for, at der ikke er nogen bivirkning mellem lysin og Adderall. Lisdexamfetamin fremstilles ved kemisk tilslutning af et lysinmolekyle til et molekyle af d-amfetamin – en ingrediens i Adderall. En gang i maven opdeles Lisdexamfetamin-molekylet igen i d-amfetamin og lysin.