Lavt kaliumkød og fisk

Folk, der lider af nyresygdom, skal se deres kaliumindtag. De har brug for at minimere stresset deres kost steder på deres nyrer, hvilket hjælper med at regulere kaliumniveauer. Forbruger for meget kalium kan forstyrre din hjertes rytme. Tidlige symptomer på høje kaliumniveauer omfatter følelsesløshed, prikkende og svaghed. Hvis kaliumniveauet ikke sænkes, kan der forekomme et hjerteanfald.

Fisk og skaldyr

Mens det normalt betragtes som relativt højt i kalium, er nogle fisk- og fiskemæssige indstillinger stadig lavt nok i kalium til at passe ind i en kaliumdiæt til lejligheden. Imiteret rejer og imiterende jakobsmuslinger har begge mindre end 100 milligram kalium pr. 3 ounce servering. Østers, muslinger, orange groft og lys tunfisk dåse i olie har mindre end 200 milligram per portion.

Kylling og Tyrkiet

Selvom kylling og kalkun har en relativt høj kaliumindhold sammenlignet med andre typer kød, kan nogle muligheder være lave i kalium. Ristet kalkunkød uden huden kan have under 100 milligram kalium pr. 3 ounce servering. Kyllingebag, kyllingelever og jordalkalkon har under 200 milligram kalium pr. Portion.

Rødt kød

Rødt kød har tendens til at have moderate niveauer af kalium, med mellem 100 og 300 milligram pr. Portion. Pork chitterlings, lam og oksekød lever dog mindre end 100 milligram kalium pr. Portion. Svinelever og mange nedskæringer af kogt oksekød, herunder spidsrør og bundrundsteg, er lidt højere i kalium, men har stadig mindre end 200 milligram pr. 3 ounce servering.

Natrium overvejelser

Hvis du følger en kaliumdiæt på grund af nyreproblemer, skal du sandsynligvis undgå fødevarer med højt indhold af natrium. En række kød- og seafoodindstillinger, der er lavt kaliumindhold, er også høje i natrium, såsom syltede svinekød, der har mindre end 100 milligram kalium pr. Portion. Corned beef, rejer, italiensk pølse, skinke, bratwurst og krabbe hver havde mindre end 200 milligram kalium pr. Portion.