Hurtige måder at komme over en trukket muskel

Mange almindelige lidelser, såsom kramper, bliver forvirrede med muskelstammer, advarer registrerede massageterapeut Paul Ingraham. Forskellen med en trækket muskel, også kendt som muskelbelastning, er, at du føler det umiddelbart efter træning, og det påvirker kun en muskel. Hvis du lider af en trækket muskel, kan topiske og kosttilskud afhjælpe dit opsving, selvom specifikke gendannelsestider varierer afhængigt af de berørte muskler og sværhedsgraden af ​​din belastning.

Hvis det onde område, hvor du har anstrengt sig, vises en muskel, betændt, rødt, rødt eller hævet, hæv det straks. Dette hjælper med at reducere hastigheden af ​​blod og væsker til området og minimerer overordnet hævelse. Højde er et af de første trin i RICE-metoden – hvile, is, kompression og højde – som National Institute of Arthritis og Musculoskeletal and Skin Diseases siger, vil straks bidrage til at “lindre smerte … og hastighed helbredelse.” Hvis du for eksempel har spændt en muskel i underarmen, skal du holde den op med din modsatte arm eller bruge en armlæn. Prop den skadede muskel på sovende puder eller lignende genstande, mens du ligger ned.

Kryoterapi, den fancy termen personlige trænere bruger til at henvise til at sætte is på en skade, hjælper med alle former for muskel ømhed. Kold terapi bør så hurtigt som muligt påføres din muskelbelastning, når du bemærker, at du har skadet dig selv. Foreningen af ​​Ringside Læger anbefaler at pakke en ispakke eller en ispose i et håndklæde og holde det til din trækkede muskel i 10 minutter hver tredje time. Fortsæt med at gøre dette i tre dage. Kold terapi reducerer nerveaktiviteten og hjælper dermed til at minimere smerte i området. Det forbedrer også bevægelsesområdet i din skadede muskel.

Din krop kræver hvile for at hjælpe med at reparere revet eller spændt muskelvæv. Undgå at udøve området omkring din trækkede muskel, indtil du er i stand til at gøre bevægelser uden fornemmelse af smerte. Træning, mens din muskel trækkes eller anstrengt øger risikoen for skade. Det kan også reducere den hastighed, hvormed dit skadede lem heler.

Din læge kan ordinere forskellige smertestillende lægemidler til en trækket muskel, men prøv at ordinere en sund kost til dig selv. Flere specifikke fødevarer kan hjælpe med muskelsmerter og muskelgendannelse, ifølge en kolonne af registreret diætist og certificeret personlig træner Gina Crome til det amerikanske råd om motion. For eksempel, prøv at snacking på kirsebær. Kirsebær indeholder antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe betændelse. Eller prøv nogle vandmeloner, der er rige på L-citrullinaminosyren, der hjælper med at øge blodgennemstrømningen og kan bidrage til at reducere muskelsmerter.

Hold ‘Em High

Anvend is

Tag en pause

Spis den rigtige mad