Anti-fedme effekter af ananas

Ananas er en tropisk frugt endogen til Sydamerika. Den indeholder talrige vitaminer som vitamin C og B1, mineraler som mangan og enzymatiske proteiner. Bromelaine er proteolytisk enzym, der findes i stammen og kernen af ​​ananas. Det er ansvarlig for mange af de terapeutiske virkninger af ananas, såsom forøget fordøjelse, forbedret immunitet, antiinflammatorisk og antitrombotisk aktivitet. En ananas skive er kun 40 kalorier og består primært af fiber og vand, der begge hæmmer vægtforøgelse og er afgørende for vægttab.

Bromelain er et protelytisk enzym, der findes i stammen og kernen i ananas. Det bruges til at reducere hævelse og betændelse, helbrede sår, behandle infektioner og forbedre fordøjelsen, noterer University of Maryland Medical Center. Bromelain bryder ned proteiner i fordøjelsessporet og stimulerer muskulær sammentrækning i tarmen. Forbedret fordøjelse af proteiner giver kroppen øget energireserver til cellulære og metaboliske processer. Desuden er korrekt fordøjelse en energikrævende proces, så celler kræver energi for at forbrænde kalorier, hvilket igen øger din metaboliske hastighed, øger dit iltforbrug Og resulterer i vægttab. Dårlig fordøjelse kan også resultere i en ophobning af toksiner, der kan forringe dit immunsystem, reducere dit energiniveau, forårsage sløvhed, nedsætte din stofskifte og forårsage vægtforøgelse.

Ananas er klassificeret som en negativ kaloriefrugt, fordi den kun indeholder 40 kalorier, og mængden af ​​energi, der bruges til at fordøje det, er større end kaloriernes gevinst. En rå ananas indeholder 1,4 g kostfiber. Fiber indeholder ikke kalorier alene, tager længere tid at tygge og udløser kroppens følelse af mætning eller er fuld. Da fiber ikke fordøjes af enzymatiske proteiner i maven, passerer den gennem fordøjelsessporet og danner en gel, der binder Til fedt og kolesterol og slippe af med dem og derved forhindre vægtøgning. Det regulerer også frigivelsen og absorptionen af ​​kulhydrater, så det fremmer energimetabolisme og udgifter i modsætning til fedtopbevaring.

Ananas indeholder betydelige mængder vand og udløser følelsen af ​​mæthed og forhindrer overspisning og for stort kaloriforbrug. Vand er afgørende for alle fysiologiske processer i kroppen, hvor 85 procent af hjernen er vand. Vand er også et smøremiddel i fordøjelsen og regulerer kropstemperaturen. Da vand spiller en afgørende rolle i hver fysiologisk funktion, vil kroppen i løbet af dehydrering holde fast på vand for at sikre overlevelse, hvilket resulterer i øget blodvolumen og øget vægt . Ved at drikke vand bliver din kropsvolumen reguleret, fordøjelsen øges, toksiner, som kan forringe dit immunsystem, bliver skyllet ud, du føler dig fuld, bruger mindre kalorier og taber sig.

Et reduceret kalorieindtag og øgede energiforbrug resulterer i vægttab. Ananas indeholder ikke sukker eller en betydelig mængde kulhydrater eller fedt, og det resulterer således ikke i fedtopbevaring. En sund livsstil med sunde fødevarer som frugter som ananas, mørke bladgrøntsager og magert kød kan hjælpe dig med at forhindre vægtforøgelse.

bromelain

Kostfibre

Vand

Betragtning