Risiko for, at småbørn drikker for meget mælk

Mælk er meget gavnlig for dit barns sundhed. Det er en kilde til calcium, som hjælper med at opbygge stærke tænder og knogler, og mange slags mælk er beriget med D-vitamin, hvilket hjælper med calciumabsorption. Det er muligt at få for meget af en god ting, så det er vigtigt at forstå, hvor meget mælk dit barn faktisk har brug for, og hvordan det kan påvirke hans krop, hvis han drikker for meget.

Fra og med 12 måneder kan dit lille barn begynde at drikke mælk til kummen. Indtil hun er 2 år gammel, har hun brug for fuldmælk, fordi den fedt, den indeholder, bidrager til hendes udvikling og vækst. Drikker for meget mælk kan give hende ekstra kalorier og fedt, som hun ikke behøver. Bare 8 oz. Af fuldmælk har 150 af de 1.000 til 1.400 kalorier, hun har brug for i sin alder. Mælk er også en kilde til mættet fedt, og din børns læge kan anbefale, at hun drikker reduceret fedtmælk, hvis der er en historie om hjertesygdom og fedme i familien.

Hvis din lille barn drikker for meget mælk, kan han være i øget risiko for jernmangel. Kødmælk er lav i jern og kan nedsætte jernabsorptionen, og fylde på det kan få ham til at være for fyldt til jernrig mad til måltider. Jernmangel kan føre til adfærdsmæssige og læringsproblemer. For at forhindre jernmangel skal du begrænse dit barns mælkeindtag til 16 til 24 oz. en dag.

Ifølge Babycenter kan forbruge for mange lavfibre fødevarer og drikkevarer som mælk have en bindende virkning og føre til forstoppelse. Sørg for, at dit barns mælkeindtag er afbalancerede måltider og snacks, der indeholder kilder til fiber, såsom fuldkorn, frugt og grøntsager.

Dit lille barn behøver kun to portioner mejeri hver dag. En portion er lig med en kop mælk, en kop yoghurt eller 2 oz. Af ost. Sørg for at afbalancere din børns kost med protein, frugt, grøntsager og korn til en sund variation. Hvis hun tørster og har haft nok mælk i løbet af dagen, tilbyder han 100 procent frugtjuice eller vand som et alternativ.

Kalorier og fedt

Jernmangel

Forstoppelse

anbefalinger