Smoothies for højt blodtryk og højt kolesteroltal

Næsten en tredjedel af de amerikanske voksne har højt blodtryk, og en tredjedel har højt kolesteroltal ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse. Begge disse forhold er risikofaktorer for hjertesygdomme, som er den største dødsårsag i USA. En sund livsstil kan hjælpe dig med at reducere højt blodtryk og kolesterol, og du kan omhyggeligt oprette smoothies, der passer til en hjertesund kost.

De fleste slags frugter er rige på kostfibre, hvilket er en ufordøjelig form for kulhydrater i plantebaserede fødevarer. Kostfibre kan sænke kolesterolniveauet, og spise højtfibre fødevarer kan hjælpe med at forhindre hjertesygdomme. Frugt er også højt i kalium, hvilket er et essentielt mineral, som hjælper med at sænke blodtrykket ved at modvirke blodtrykningsvirkningerne af natrium. Tilsæt bananer eller friske eller frosne bær, mango, ferskner eller cantaloupe til dine smoothies.

Personer, der bruger mindst 3 portioner mejeriprodukter pr. Dag, har tendens til at have lavere blodtryk og en lavere risiko for hjertesygdomme, ifølge forskningen offentliggjort i april 2013-udgaven af ​​”Nutrition Reviews” journal. Almindelig eller græsk yoghurt kan tykke smoothies og hjælpe dig med at nå dit daglige anbefalede forbrug af mejeriprodukter. Vælg fedtfri yoghurt for at begrænse dit forbrug af kolesterolhæmmende mættet fedt.

Fedme er en risikofaktor for højt blodtryk og højt kolesteroltal, og smoothies kan bidrage til disse sundhedsmæssige forhold, hvis de tilføjer for meget kalorier til din kost. Forbrug smoothies som erstatning for måltider i stedet for som akkompagnementer, og undgå at tilføre unødvendige kalorier fra tilsatte sukkerarter. Vælg usødet frugtfrugt i stedet for sødt, og brug almindelig yoghurt i stedet for ekstraudstyr, der indeholder sukker eller majssirup som sødestoffer. Bland isen i dine smoothies for at gøre dem større uden at tilføje kalorier.

Grøntsager giver kalium og kostfiber, og de kan beskytte mod højt blodtryk og højt kolesteroltal. De har også lavt kalorieindhold og støtter en sund vægt. Tilsæt gulerødder, rødbeder, kale og broccoli til dine smoothies for at øge deres sundhedsmæssige fordele. Overvej også at tilføje en kilde til sundt fedt, da umættede fedtstoffer kan hjælpe med at sænke kolesterolet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Tilsæt en lille mængde jordnøddesmør eller hørfrø til en nærende smoothie.

Basér din smoothie på frugt

Forbrug mejeriprodukter til forbedring af hjertesundheden

Se din vægt

Tilføj Superfoods