Positive og negative af kickboxing

Kickboxing kombinerer de hurtige ildslag i boxing med sparketeknikkerne i østlig kampsport som karate. Afhængigt af om du studerer kickboxing på et gym eller et kampsportstudio, kan det variere i intensitet fra en kraftig aerob træning til en hardcore konkurrencedygtig kontakt sport. Uanset om du går til fantastisk fysisk konditionering eller du vil kæmpe, kan træning med en erfaren instruktør hjælpe dig med at undgå skade. Kontakt din læge, før du begynder kickboxing træning.

Historie

Kickboxing har dybe rødder i Thailand. Der er spekulationer om, at den antikke kunst af kickboxing kendt som Muay Thai stammer fra slagmarken, før den udvikler sig gennem århundreder for at blive den sport, den er i dag. Kickboxing i vest stammer som et svar på reglerne for karate konkurrencer – specielt dem, der kræver deltagere at undgå fuldstændige kontakt strejker og spark. I 1970’erne besluttede amerikanske karatepraktikanter at finde WAKO, World All Style Karate Organisationen, som til sidst ændrede sit navn til World Association of Kickboxing Organizations, ifølge kickboxing instruktør Eddie Cave, forfatter af “Kickboxing: The Essential Guide to Mastering the Art. “Med tiden integrerede sporten sikkerhedsregler og beskyttelses tøj, ifølge hjemmesiden Kickboxing.com. Som en konkurrencedygtig sport er kickboxing sandt til sin oprindelse og kan være relativt farlig, men det giver fremragende fysisk træning.

Innovation

Kickboxing trådte ind i populærbevidsthed som en aerob træningsmetode i 1990’erne, hvor kampsportguruer som Billy Blanks introducerede træningsprogrammer, der involverer spark og stans i tide til musik. Hvis du tager kickboxing på dit lokale gym, er denne hurtige, energiske træning den form, du sandsynligvis støder på. Vær imidlertid opmærksom på, at denne type kickboxing ikke giver meget med hensyn til selvforsvar, siger midtvejs kickboxing mester Bill Wallace, der skriver i August 1999-udgaven af ​​”Black Belt” magazine. Fællesskader er også mere sandsynlige, hvis du ikke forstår, hvordan du korrekt udfører slag og spark, hævder Wallace.

positive

Kickboxing kan tilpasses – du kan træne mere eller mindre intensivt for at opfylde dine fitness- og kampsportmål, ifølge fitnessguru Karon Karter og tidligere Ultimate Fighting Champion Guy Mezger i deres bog “The Complete Idiot’s Guide to Kickboxing.” Hvis du vil kæmpe , Slutte sig til en kampsportsklub, der tilbyder kickboxing instruktion og lærer dig, hvordan man sparer. Hvis du leder efter stressfrigivelse eller forsøger at opbygge en bedre krop, kan en god kickboxing instruktør hjælpe dig, Karter og Mezger rådgive.

Negativer

Som konkurrencedygtige kampsport går, kan kickboxing være særlig brutal. Konkurrencedygtige kickboxere har et større antal ansigtsskader end dem, der deltager i boxning, tae kwon do eller thailandske boksning, ifølge en 2010-artikel udgivet i “Journal of Emergencies, Trauma and Shock” af Gholamreza Shirani og kolleger ved Teheran University of Medical Sciences Og Baqiyatallah University of Medical Sciences i Teheran. 73% af kickboxerne i undersøgelsen oplevede ansigtsfrakturer. Undersøgelsens forfattere bemærkede, at professionelle krigere havde flere skader end amatører.

Overvejelser

Kickboxing træning er fremragende til udvikling af fart, styrke og kardiovaskulær sundhed. Hvis du vil sparke med mindre risiko for skade, forfølge en konkurrencedygtig kampsport med stærkere sikkerhedsforskrifter end kickboxing. I en typisk karate turnering skal deltagerne trække slag og spark. Målet er at bruge korrekt teknik til at score point i stedet for at bruge ren fysisk kraft. Mens du måske vinder sejr over din modstander, inviterer de traditionelle kampsportsturneringer dig til at få mestre over dig selv, siger Hirokazu Kanazawa, formand for Shotokan Karate-Do International Federation, i sin bog “Karate Fighting Techniques: The Complete Kumite.”