Mint te og vægttab

Mintte, lavet af pebermynteblade, er fælles for mellemøstlige kulturer og andre kulturer verden over. Muntens friske duft gør det til et yderst valg i enten varmt eller koldt vejr, og som en naturlig lavt kalorieindhold kan det hjælpe med at reducere dit samlede kalorieforbrug og hjælpe dig med at opfylde dine vægttabsmål. For at holde mint te sund, begrænse mængden af ​​tilsat sukker, du bruger.

Kalorieindhold

Pebermynte, lavet af friske eller tørrede blade, er naturligt lavt i kalorier, med kun 2 kalorier pr. 8 ounce servering. En samme størrelse servering af frugt sodavand har 101 kalorier, hvilket betyder, at drikke sodavand i stedet for te kan øge dit samlede kalorieindtag med 99 kalorier. Dette er omtrent 5 procent af dit daglige kalorieindhold for dem på en kost på 2000 kalorier pr. Dag. Til gengæld kan drikke mint te i stedet for sodavand to gange om ugen i et år føre til næsten 3 pounds af tabt kropsvægt.

Begræns den tilsatte sukker

Mintte, især den type, der brygges i mellemøstlige kulturer, indeholder ofte en masse tilsat sukker, da det traditionelle præparat kræver en meget sød te, der skal indtages i slutningen af ​​et måltid. En kost højt i tilsat sukker øger dine chancer for vægtforøgelse såvel som fedme, så American Heart Association anbefaler ikke mere end 6 til 9 teskefulde om dagen. Tilføjet sukker giver ingen næringsværdi og anses for kun at være “tomme” kalorier. I stedet vælger du at søde din te med stevia, en kaloriefri sødner, der er lavet af stevia planten. Det er tilgængeligt til salg i USA som kosttilskud og er meget sødere end sukker, så kun en lille smule er nødvendig.

Andre fordele

Pebermynteblade indeholder en række æteriske olier, der har antioxidantegenskaber. Disse olier frigives, når bladene kommer i kontakt med vand, især varmt vand, så ejendommene overføres til mintete. En 2006-anmeldelse offentliggjort i “Phytotherapy Research” udtalte, at antioxidanterne i mintete havde stærke anti-mikrobielle og antivirale aktiviteter, og pebermynteolie kan hjælpe med at lindre symptomerne forbundet med irritabelt tarmsyndrom. En undersøgelse fra 2010 i “Pharmacognosy Magazine” fandt også, at i pebermynteolie havde antimikrobielle og antioxidante virkninger.

Hvordan man laver det

Du kan lave myntete fra enten tørrede eller friske pebermynte blade og endda væsentlig mint olie. For at gøre det fra tørrede blade, stej en 1 tsk servering tørrede blade i 1 kop kogende vand i 10 minutter. Når du laver det fra friske blade, kan du bruge enten hele eller hakket blade. Brug en 1 spiseskefulde servering af friske blade og 1/8 kop hele blade med 1 kop vand. Bring vandet og lad koge, før det bliver stejlt i fem til 10 minutter. Pebermynte te fra æterisk olie kan laves med 2 til 3 dråber olie pr. 1 kop varmt vand, og der kræves ingen opsvingstid. Hvis du beslutter at sætte din te i, skal du tilsætte sødemidlet under træningsprocessen. Ifølge University of Maryland Medical Center kan du sandsynligvis drikke store mængder myntete uden at bekymre dig om bivirkninger.

Hvem skal undgå mint te

Hvis du har sur refluks, også kendt som halsbrand eller GERD, er det bedst at undgå pebermynte te. Pebermyntes beroligende virkning på tarmene, der hjælper med IBS, kan også slappe af sphincteren mellem din spiserør og mave, der forårsager tilbagesvaling, ifølge University of Maryland Medical Center. Desuden bør pebermynte ikke gives til babyer eller små børn.