Metamucil og diabetes

Metamucil er et fibertilskudsmærke, der indeholder psyllium, en kilde til både opløselig og uopløselig fiber. Diabetes er en kronisk lidelse præget af højt blodsukker og kardiovaskulære komplikationer. Øget kostfiber kan hjælpe dig med at håndtere diabetes og reducere risikoen for komplikationer. Kontakt din læge om fordelene ved Metamucil og diabetes.

Psyllium

Psyllium, også kaldet isapgol og ispaghula, kommer fra frøet af Plantago ovata planten, der vokser årligt i sorte og sandet jord i Nordafrika, Middelhavsområdet og Asien, især Indien og Pakistan. Indien eksporterer over 85 procent af psyllium til rådighed på verdensmarkedet, og USA er verdens største importør af produktet. Psyllium fremmes som et lakserende stof, der kan bruges til behandling af forstoppelse. Det opløselige fiberindhold i psyllium kan også reducere mængden af ​​kolesterol, du absorberer fra fødevarer. Fødevare- og lægemiddeladministrationen godkender et sundhedsanprisning, der hedder: “Løselig fiber fra fødevarer som psyllium, som en del af en diæt, der er lav i mættet fedt og kolesterol, kan reducere risikoen for hjertesygdomme.” Metamucil psyllium sælges i pulver, kapsel , Wafer og flydende former.

Blodsukker

Opløselig fiber kan hjælpe dig med at styre dit blodsukker. Opløselig fiber nedsætter absorptionen af ​​sukker i mad i blodbanen, forhindrer pigge og gør det muligt for dig at kontrollere dit blodsukker. Forskning offentliggjort i “Annals of Pharmacotherapy” i november 2010, rapporter psyllium supplementation kan være en terapeutisk mulighed for mennesker med type 2 diabetes, der tager medicin, men oplever forhøjede koncentrationer af blodsukker efter måltider. Resultaterne af undersøgelsen viste, at 10,2 gram psyllium daglig reducerer blodsukker effektivt.

Kolesterol

Højt blodkolesterol er en risikofaktor for hjertesygdomme. Øget diætindtagelse af opløselig fiber kan sænke blodkolesterolniveauet og reducere risikoen for hjertesygdom hos mennesker med diabetes. Forskning offentliggjort i “American Journal of Clinical Nutrition” i juni 2000 rapporterer, at psyllium sænker blodniveauet af total lipoproteinkolesterol og det “dårlige” LDL-kolesterol med henholdsvis 4,7 procent og 6,7 procent hos patienter med højt kolesteroltal Forbruge 5,1 gram psyllium dagligt i mellem 24 og 26 uger.

Forstoppelse

Diabetikere, der lider af forstoppelse kan drage fordel af at tage psylliumtilskud. Forskningen fra forskere ved den medicinske klinik ved Krankenhaus Nordwest i Frankfurt, Tyskland og offentliggjort i “MMW Fortschritte der Medizin” i november 2007 opdagede, at op til 60 procent af patienter med diabetes mellitus lider af gastrointestinale symptomer, herunder forstoppelse, der opstår fra Forstyrrelser i det autonome nervesystem. Forskerne rapporterer, at kronisk forstoppelse er et alvorligt problem hos diabetikere, og behandlingen bør omfatte langtidsindtagelse af afføringsmidler, passende mængder væsker, kostfiber og motion.