Mest sjove træningsvideoer

Det er ingen hemmelighed at have det sjovt, mens du arbejder, gør dig mere tilbøjelig til at holde fast i dit træningsprogram. Integrering af træningsvideoer i din øvelsesrutine kan medvirke til at øge den sjove faktor. Samtidig er de bekvemme og giver dig mulighed for at træne hjemme, når det virker for dig. At kigge på flere elementer kan hjælpe dig med at finde de mest sjove træningsvideoer til dit fitnessniveau og for at matche dine interesser.

Find hvad der passer dig

Dans, yoga og boksning er kun nogle få af de muligheder, der er tilgængelige som træningsvideoer. De mest sjove træningsvideoer passer til det, du leder efter i en træning og hvilke bevægelser du nyder at gøre. Mens en person måske tror at hip hop dance moves er den bedste måde at udøve, kan den næste person foretrække yoga. Tænk gennem hvilke bevægelser du nyder. Baseret på dette, se efter en træningsvideo, der passer til dette. De mest sjove træningsvideoer til dig vil klare dine lidenskaber og give dig en fornøjelig øvelse for at komme i bevægelse.

Overvej din tid

Ud over forskellige typer træningsprogrammer tilbyder videoer forskellige ordninger. Nogle af disse kræver en større investeringstid end andre. Hvis du ikke er i stand til at forpligte sig til en træning i mindst en time om dagen, flere gange om ugen, skal du tage det i betragtning, inden du investerer i et træningsprogram, der har dette krav, da det vil være en stor træk på den sjove faktor Til din træning. Tænk på hvor meget tid du kan dedikere til at træne hver dag og vælge en video baseret på det.

Udfordre dig selv

At blive udfordret piques din interesse. De mest sjove træningsvideoer er dem der kan udfordre både din krop og dit sind. At sikre din træning er udfordrende vil gøre det mere effektivt og hjælpe dig med at forstærke resultaterne. De mest sjove træningsvideoer gør dette ved at integrere nogle lettere træk, men giver dig ændringer, der hjælper dig med at udfordre dig selv og holde dig interesseret. Ved at gøre det kan du teste dine grænser og opbygge din selvtillid i processen.

Fokus på variation

De mest sjove træningsvideoer har en række øvelser indarbejdet i. En undersøgelse offentliggjort i januar 2013-udgaven af ​​”Journal of Strength Conditioning and Research” viste, at en række træningsprogrammer kan hjælpe folk med at holde sig motiverede og overholde deres træningsregimer. Med dette i tankerne skal du kigge efter træningsvideoer, der fokuserer på at adressere forskellige muskelgrupper, såsom dine ben, arme og kerne. Desuden evaluere de forskellige typer træningsprogrammer, der er indarbejdet i videoen. De bedste træningsvideoer vil have flere forskellige træningsvalg, så du ikke vil kede dig med din træningsrutine.