Strækker sig for tæthed i brystet

Det er vigtigt at gøre strækninger for tæthed i brystet for at forbedre din kropsholdning. At have stramme bryst- og skuldermuskler får musklerne til at forkorte og svække. Som følge heraf bliver dine skuldre afrundet og hovedet dråber fremad, fordi dine bryst- og skuldermuskler ikke kan understøtte en høj, lige ryg. Øvelse af yoga hver dag i 30 til 60 minutter eller mindst en eller to gange om ugen kan hjælpe med at lette brystets tæthed, styrke dine muskler og opbygge muskelhukommelse for god kropsholdning.

Cat-Cow Pose er en passende strækning, der begynder med at åbne dine brystmuskler og varme dine rygmuskler op. Kom ind i bordplade med dine skuldre stablet over dine håndled og dine hofter over knæene. Når du indånder, buk ryggen og slip hovedet og stirre mod navlen. Når du trækker vejret, sænk din mave, bring brystet fremad og løft dit hoved. Gør omkring fem Cat-Cow Poses.

Camel poser kan være en intens bryst muskelåbner. Stå på knæ med knæene to knytnæve bredde fra hinanden. Placer dine hænder på din nedre del med fingrene pegende op eller ned. Træk din lave mave ind og peg din skelettet ned for at beskytte din nedre ryg. Tag dit blik over loftet mod bagsiden af ​​rummet, mens du løfter dig op gennem brystet og presser dine skulderblade sammen. Hold for fem vejrtræk, så lind din vej ud af posen og sidde på dine hæle for et par åndedræt til at slappe af. For at gøre den mere avancerede variation af Camel udgør, læg hænderne på dine hæle i stedet for på din nederste del.

Half Moon pose vil strække dine pectoralis større og mindre muskler og vil også åbne dine hofter og skabe balance. Øv denne stilling med og uden en mur. Start i stående stilling. Placer din højre hånd omkring 1,5 til 2 meter foran din højre fod. Du kan også lægge din hånd på en yoga blok for at gøre posen lettere. Placer din venstre hånd på din venstre hofte. Balance på din højre fod og højre hånd, når du løfter dit venstre ben og bevæger dig mod stablede hofter. Når dine hofter er stablet, skal du nå din venstre arm højt og flytte mod stablede skuldre for at strække brystet. Gaze ned, eller hvis du er mere avanceret blik op. Øv posen ved hjælp af væggen og tryk på din øverste hofte og øverste skulder mod væggen for at hjælpe med at stable din skulder og hofter. Hold pose i mindst fem vejrtrækninger.

Bro pose vil strække dine bryst muskler samtidig med at bygge styrke i dine quadriceps. Lig på ryggen, knæene bøjede og hæle tæt på dine sideben. Løft dine hofter op mod loftet, lav en næve med dine hænder og tryk dine underarme ned på jorden. Løft brystet op mod loftet og glid dine skuldre under brystet. Vedligehold et mellemrum mellem din hage og brystet for at beskytte din nakke. Hold for fem vejrtrækninger.

Cat-Cow Warmup

Kamel

Halvmåne

Bro