Sikker græsplæne gødning til børn

Mange mennesker ønsker en frodig, velholdt græsplæne som et sted for deres børn at løbe og lege. Desværre kan mange af de kemikalier, der bruges til at skabe dette udseende, være farlige for børn og kæledyr og forårsage alvorlige miljøproblemer. Gennem omhyggelige jordforvaltningspraksis kan du have en smuk græsplæne, der også er sikker og miljøvenlig.

Fare for kommercielle gødninger

De fleste kommercielle gødninger indeholder syntetisk urinstof, en forbindelse, der ligner det naturlige urinstof, der findes i urinen. Det er højt i nitrogen, hvilket gør det til en god gødning. Desværre kan høj kvælstofgødning være giftig. Derfor bruger plæneplejefirmaer og gødningsfabrikanter tegn og mærker til at advare folk om at blive væk fra græsset efter befrugtning. Urea-gødninger er meget vandopløselige, så plænen bliver mere sikker til spil efter en kraftig regn vasker overskydende kvælstof fra græsset. For at afgøre, om din gødning indeholder urinstof, se på den trecifrede næringsanalyse: 14-2-2, for eksempel. Det første tal angiver mængden af ​​kvælstof i gødningen. Ethvert tal over 13 er sandsynligvis afledt af urinstof, selv i produkter mærket “organisk”.

Miljøskader forårsaget af gødning

De fleste kommercielle gødningsstoffer indeholder fosfor, som bidrager til algervækst i søer og vandløb. Ifølge en rapport fra Ft. Wayne, IN, Journal Gazette, fosfor fra gødninger var en vigtig faktor i lukningen af ​​den populære Grand Lake St. Marys State Park i Ohio. Fosfor i afstrømning forårsagede hurtig vækst af giftige cynobakterier, en type alger, der producerer neurotoksiner.

Økologiske alternativer

Der er mange græsplæne gødninger på markedet, der er mærket “organisk”, men nogle bruger de samme kemikalier som urinstof og fosfor, der er til stede i almindelige gødninger. Læs etiketterne og kig efter ingredienser som blodmåltid, der giver nitrogen.

Landskabsforvaltning

Hvis du er bekymret for toksicitet og miljømæssige virkninger af græsgødning, skal du overveje en mere naturlig landskabsplan, der omfatter indfødte træer, buske og andre planter. At reducere græsplænenes størrelse og voksende græs, hvor du virkelig bruger det, som f.eks. Nær legetøjsudstyr og siddepladser, reducerer automatisk behovet for græsgødning. Når du græsser, skal du forlade græsklippen, hvor de ligger. De vil nedbrydes og give en naturlig kompostkilde til at befrugte din græsplæne.

Kompostering

Kompost er en naturlig gødning, der er særlig nyttig i haver, blomsterbed og omkring træer og buske. Mens du kan købe kommercielt forberedt kompost, er hjemmelavet generelt bedre, fordi det er lavet af en række forskellige materialer. Kommercielle komposter er fremstillet af affald fra papirfabrikker og andre fremstillingsvirksomheder. Fordi de er lavet af et enkelt materiale, er de ikke lige så afbalancerede som kompost produceret derhjemme. Den bedste kompost er genereret af en afbalanceret blanding af græsklipper, køkkenskrab og tørre blade.