Naturligt middel til sagging hud på ansigtet

Et af de mest afskrækkende aspekter af aldring er at miste elastikken i din hud, ledsaget af at fortælle sagende hud på dit ansigt. Den gode nyhed er, at i modsætning til andre muskler i kroppen er dine ansigtsmuskler knyttet til din hud, og ved at udøve dit ansigt kan du reducere og fjerne mange af disse irriterende sags. Følgende øvelser, som præsenteret af Thomas Hagerty, er blevet fundet nyttige til at reducere tegn på aldring.

Fugt huden på dit ansigt og hals inden du begynder disse ansigtsøvelser. Brug vand, olivenolie, anti-aging creme eller en ansigtsfugtighedscreme.

Arbejd musklerne omkring øjnene ved at udføre et blunk. Undgå at lukke øjet tæt, hvilket kan forårsage krager fødder, men lukke det del måde i stedet. Hold blinket lukket i et sekund, åbn dit øje, og gentag blinket. Gør 50 reps af dette blink, en til to gange dagligt, afhængigt af dit komfortniveau.

Arbejde foran på halsen ved at placere kroppen i enten et siddende eller stående stilling. Tilt hovedet lidt tilbage, og hold hagen og næsen centreret. Tryk tungt fast på mundens tag. Dette vil stramme op alle musklerne langs halsen. Hold tungen på mundens tag, sænk din hage mod nakken. For at kontrollere, om din formular er korrekt, skal du sørge for, at musklerne øverst i nakken, lige under din hage (kendt som platysmuskelen), føles spændt, når du hæver og sænker dit hoved. Der er ingen anbefaling om hvor mange gange for at gentage bevægelsen, bare pas på ikke at overarbejde musklerne.

Træk musklerne i hovedbunden for at afhjælpe blød hud på panden. Dette er det sværeste af ansigtsøvelserne, der har to grundlæggende bevægelser. Begynd med det første bevægelse ved at hæve og sænke dine øjenbryn ved hjælp af musklerne på forsiden af ​​dit hoved. Dernæst kontrakt musklerne bag på hovedet, hvilket vil få ørerne til at bevæge sig frem og tilbage. Hvis du har svært ved at gøre denne anden bevægelse (kvinder finder det sværere end mænd), prøv at ligge med hovedet på en pude og trække dine ører tilbage. Puden vil hjælpe dig med at fortælle dig, om du rent faktisk kontraherer de rigtige muskler og vil hjælpe dig med at få mere kontrol, mens du træner. Gør denne bevægelse i et par minutter, når du begynder, og bevæg dig derefter op i cirka fem minutter. Der er ikke fastsat antal anbefalede gentagelser, så det bedste mål er, hvad der virker og føles behageligt for dig. «