Lav-kalorieindhold og højprotein morgenmad ideer

Pandekager og tykke skiver bacon kan være velsmagende, men en stor morgenmad med begge fødevarer vil ødelægge din kost før middagstid. Når du laver dit morgenmåltid, skal du vælge elementer, der er protein-tætte, men lette. Morgenmad skal fylde dig uden at overskride 300 til 400 kalorier.

Æggecellende morgenmad

Æg er en klassisk morgenmadsmad, men æggeblomme er højt i fedt. Lav en omelet af æggehvider til en lav-kalorie morgenmad pakket med protein. USDA National Nutrient Database estimerer, at en kop æggehvider har 126 kalorier og 26 gram protein. Tilsæt masser af tærte grøntsager til lav-kalorie farve og smag.

Delightful Mejeri

En kop fedtfattig hytteost eller almindelig yoghurt indeholder lidt over 100 kalorier. Høstost har 15 gram protein pr. Portion, mens almindelig yoghurt indeholder 13 gram. Blend enten med frisk frugt til en let smoothie-drink.

Mighty Meat

Fedt bacon, skinke og pølse er ikke den eneste morgenkød. Kube brændt kylling og smide den i din æggehvide omelet for en ekstra 10 gram protein og kun 69 kalorier.