Fordelene ved magnesium langsom frigivelse

Magnesium er et vigtigt mineral, der kan findes i mange fødevarer som nødder, korn og grøntsager. Magnesium markedsføres ofte som kosttilskud og placeres i en kapsel med langsom frigivelse, så mineralet absorberes langsomt af tyndtarmen og frigiver små, men stabile mængder magnesium ad gangen. Denne langsomme absorption reducerer chancen for at udvikle bivirkninger fra magnesium, der kan forekomme, når det hele absorberes på en gang. Magnesium har mange fordele i din krop, hvoraf nogle forbedres, når de tages med en langsom frigivende kapsel, især energiproduktion, søvnforbedring, blodtryk og knogleudvikling.

Magnesium er et energimæssigt næringsstof, der er vigtigt i kroppens energiproducerende metaboliske veje. Magnesium aktiverer enzymer, der styrer udnyttelsen af ​​proteiner, kulhydrater og fedtstoffer til energi. En magnesiummangel kan forstyrre denne proces, der forårsager træthed og en langsommere metabolisme, som kan føre til vægtforøgelse. Langsomt frigivende magnesiumtilskud giver en stabil strøm af magnesium til dine skeletmuskler, der hjælper med energiproduktion hele dagen og kan forbedre udnyttelsen af ​​energi under træning.

Langsomt frigivende magnesiumtilskud er blevet brugt til at behandle søvnløshed og andre søvnforstyrrelser, især i kombination med mineralet, zink og vitamin B-6. Magnesium stimulerer din hjerne til at producere en neurotransmitter kaldet serotonin, som er en vigtig forbindelse til regulering af din sovlevelsescyklus kendt som din circadianrytme. Hvis der er for meget magnesium i blodet på et tidspunkt, kan du producere overskydende serotonin, der forårsager irritation, angst og mental forvirring. Magnetiske tabletter med langsom frigivelse tillader serotoninniveauer at frigives langsomt, hvilket reducerer risikoen for overproduktion.

Langsom frigivelse af magnesium spiller en vigtig rolle i reguleringen af ​​blodtrykket. Magnesium interagerer med dine blodkar, som styres af glatte muskelvæv, der er placeret i foringen af ​​hver beholder. Når de glatte muskler, der omgiver dine blodkar er stramme, øges dit blodtryk på grund af indsnævring placeret på karrene. Magnesium får dine glatte muskler til at slappe af, forårsager vasodilation eller udvidelse af dine blodkar. Udtynding af dine blodkar reducerer blodtrykket og reducerer hjerte stress.

Når magnesium er konstant til stede i passende niveauer i din krop, kan det forbedre udviklingen og vedligeholdelsen af ​​sundt knoglevæv. Magnesium forbedrer absorptionen af ​​et andet mineral, calcium, for at forbedre integriteten af ​​din knoglestruktur og bruges ofte som en forebyggende foranstaltning for at beskytte din krop mod arthritis og osteoporose. Magnesium stimulerer også udskillelsen af ​​et hormon kaldet calcitonin, som hjælper med at transportere calcium til dine knogler og øger dets virkning på knoglernes sundhed.

Energiproduktion

Søvnforbedring

Blodtryk

Knogleudvikling