Low-carb middag ideer til malkekød

Lav-carb diæter kan hjælpe dig med at tabe sig ved hjælp af hormonal kontrol, øget mæthed og en reduktion i de samlede kalorier. Kulhydrater er sukkermolekylerne i mange af de fødevarer, du spiser. De findes i korn, sukker, frugt og grøntsager. Mængden af ​​kulhydrater du spiser i hvert måltid påvirker direkte blodglukoseniveauerne. For en diabetiker kan spise en low-carb diæt hjælpe med blodglukosekontrol, hvilket reducerer risikoen for kronisk sygdom forbundet med diabetes. For vægttab betyder mindre blodsukker mindre af hormonet insulin, der arbejder for at fremme energi og fedtopbevaring. Mindre insulin betyder, at du brænder mere fedt. Uanset din grund til at søge lav-carb middagsideer, brug bøf og et par andre ingredienser, du sandsynligvis har i dit køleskab eller skab til at lave sunde lavcarbonsmad.

Farsbrød

At lave en low-carb meatloaf aftensmad er let. I stedet for at bruge butikskøbte brødkrummer skal du skære et par stykker lavcarb brød og sætte dem i en fødevareprocessor. De fleste lav-carb brød indeholder kun et par kulhydrater per skive. Tilsæt smag til din meatloaf ved at blande i grøntsager, såsom svampe, gulerødder eller grønne bønner. Server dit hovedretter med en side af ikke-stivelsesholdige, lav-carb grøntsager som nogle sauteed bladgrønne. Ikke-stivelsesholdige grøntsager indeholder kun ca. 5 g kulhydrater pr. 1/2 kop kogte eller 1 kop rå.

Kødboller

Kød af oksekød, lidt krydderier og ost gør det til en lækker lavkarbon kødbold. Blend blot oksekød med krydderier, nogle æg og parmesanost. Til dette måltid skal du springe over pastaen og servere kødboller sammen med zucchini nudler. Du skal kun skære courgetter i lange tråde af “fettuccine”, fjern overskydende vand og top det med din yndlings lav-carb spaghetti sauce.

Burgere

For at lave en burger lav-carb, hoppe over bolle og pak din burger i et stort salatblad. For et ekstra smagsprodukt tilsættes ost og tomat i din burgerblanding sammen med dine yndlings krydderier. Server burger sammen med nogle grillet asparges, en anden ikke-stivelsesholdig grøntsag eller tilbered en lavkarbon coleslaw af kål, gulerødder, mayo og sennep.

Fyldte Peberfrugter

Tilsæt friskhed til din lav-carb diæt med en peber, der er fyldt med kød, kiks og ost, og derefter bagt. Løs brødkrummer og top peber med lav-carb spaghetti sauce. Server med en kastet salat fuld af lav-carb grøntsager som salat, tomater og agurker, toppet med en low-carb dressing.