Græskar patches, hjemsøgte huse og halloween aktiviteter for børn i Florida

Ligegyldigt hvor gammel man får, noget om Halloween fanger stadig fantasien. Gamle hoveder af yesteryear har givet plads til nye og spændende måder at fejre denne spøgelsesagtige sæson på. Med noget for alle, samle drengene og ghouls og udforske Floridas mange græskar patches, hjemsøgte huse og Halloween aktiviteter for børn.

Florida Panhandle

Hvert efterår Sweet Season Farm, der ligger i Milton, er vært for en syv acre majs labyrint og efterår festival. Denne ikke-så skræmmende Halloween-hjemsøgelse er perfekt til de små, der er komplet med en legeplads, karrusel, høballe og majsdyrer, majseseng (en sandkasse fyldt med majs) og hayrides. Koncessionsstande giver snacks, mens gårdens andre attraktioner holder børnene optaget. Hvis du har ældre børn, vil du måske tjekke den 22. Årlige Haunted House Walking og Tram Tours i Pensacola. Tag en af ​​flere 30 minutters gå- eller vognturer ledet af costumed docents gennem nogle af Pensacola Villages mest historiske haunts.

Nord og nordøst

Jacksonville Zoo og Gardens ‘Spooktacular er et sjovt og sikkert miljø for børn i alle aldre. En græskar patch, candy stationer, hoppehuse, hjemsøgte stier og særlige dyr udstillinger får børn i den spooky spiritus. For en mere rustik oplevelse, trick-or-treat børnene til Amazing Grace crop maze og høst festival i Green Cove Springs. Vælg den perfekte jack-o-lantern fra græskarplastret, kør ko toget, tag en traktor-trukket høetur og naviger afgrøde labyrinterne, inden du stopper ved Lou Lou’s Country Store på vej ud.

Vest og sydvest

I tre weekender i oktober sætter Hunsander Farms, som ligger i Bradenton, sin årlige græskarfestival. Live country musik, majs labyrint, fugleskræmsel, spil, mad, håndværk leverandører og petting zoo er nogle af de festligheder, der venter besøgende på gården. Dem, der søger et lidt skræmmende eventyr, bør tjekke Cemeterror i Sarasota, Florida. Cemeterror er et stort boligområde, der er gratis for offentligheden, selv om donationer accepteres og går til Juvenile Diabetes Research Fund. Hvad der startede i 2009 som en gårdhave skærm har blomstret ind i en fuldskala hjemsøgt gård skræmmende fest med en ny placering for 2013.

Sydøst

House of Horror er ikke for svag af hjertet South Floridas største professionelt producerede hjemsøgte husattraktion, der ligger i den østlige del af Miami International Mall. Skræmte gæster tur på to-acre hjemsøgt hus og forlystelsespark, spille karnevalspil og rideture på dette populære Halloween-hjemsøg, der er mere egnet til ældre børn. For nogle Halloween sjov med de yngre børn går over til Zoo Miami Zoo Boo. Børn 12 og under er velkomne til at trick-or-treat i kostumer, lave Halloween håndværk og se zoo dyrene få særlige Halloween feedings.

Central og Central East

I den centrale Florida by Astatula er Stanley Pond Adventure Farm. Åbent året rundt arrangerer denne værkgård en høstfestival og græskarplaster hver oktober, der er fuld af traktor-truede forlystelser, spil, ansigtsmaling, kunsthåndværk og gavebutik og koncessionsstande. Onkel Donalds gård i Lady Lake, Florida, er vært for et fald græskarplast og høst labyrint i oktober måned. Vælg dit græskar fra deres plaster, vandre heste labyrinten, tag en pony eller traktor-trukket tur, og kom tæt og personlig op med husdyr på petting zoo.