Røde marine alger sundhedsmæssige fordele

Marine alger er klassificeret efter dets pigment eller farve. Der er fire divisioner, og de røde marinealger er en del af Rhodophyta-klassen. Havets grøntsag har i hundreder af år været en del af kosten af ​​østlige civilisationer og er rig på proteiner, fibre og vitaminer. Røde marinealger har flere sundhedsmæssige fordele.

Tæller fri radikaler og vira

En fordel ved røde marinealger er dens antioxidant effekt, hvilke tællere beskadiger frie radikaler til celler. Røde marinealger er også en antiviral forbindelse. Carrageenerne – en type sukkermolekyle – findes i røde marinealger menes at øge interferonproduktionen i immunsystemet og kan være et effektivt forebyggende middel mod sygdomme som hiv, helvedesild og forkølelsessår. Ifølge webstedet for handicappede verden kan din krop blive resistent overfor visse receptpligtige antivirale lægemidler, men rød marine alger ser ikke ud til at have denne fejl.