Omega xl vs andre omega 3’er

Omega-3 fedtsyrer er en vigtig del af den menneskelige kost. De hjælper med at bekæmpe inflammation, fremme hud og hjerte sundhed, og kan forbedre stemningen og forbedre hukommelsen. Fordi mennesker ikke kan producere disse essentielle fedtsyrer, skal de forbruges ved hjælp af over-the-counter kosttilskud eller gennem mad. Omega XL er en ny form for omega-3 supplement og er tilgængelig online. Altid konsultere din læge, før du begynder et nyt supplement.

Kilder til omega-3

Omega-3 fedtsyrer findes i en række forskellige fødevarer, herunder laks, sardiner, tun og andre olieholdige fisk, hørfrøolie, valnødder, nogle grønne og sojaprodukter, ifølge Tufts School of Medicine. Nogle mennesker finder det nemmere at tage omega-3 i et tillæg som fiskeoliekapsler, hørfrøoliekapsler eller omega XL, der stammer fra den grønne musling.

Hvad gør Omega XL anderledes end Omega-3

Omega XL afviger fra regelmæssig omega-3 på grund af dets kilde. De grønne muslinger opdrættes i New Zealand, hvor de vokser på vinstokke og høstes efter 1-1 / 2 år. Omega XL er fremstillet af Great HealthWorks. Det behandles til at ekstrahere alle proteiner og kulhydrater, hvilket gør det til en passende omega-3 kilde til folk med allergi i skaldyr.

Sådan tager du Omega-3 og Omega-XL

Omega-3 softgels fås i 1000 mg og 1200 mg kapsler. En softgel tages tre gange dagligt med måltider. Omega XL kapsler tages fire gange om dagen i den første måned, derefter to kapsler dagligt til vedligeholdelse.

Effekt af Omega XL over Omega-3

Omega XL er en mere potent form for omega-3 og indeholder rensede mængder af denne essentielle fedtsyre. Grønskallede muslinger indeholder en anden blanding af omega-3. Dette gør Omega XL mere effektivt end almindelige fiskeolie kapsler eller hørfrøolie kapsler, ifølge MedicinePeople.net.

Brug af Omega XL I stedet for Omega-3

For alvorlig betændelse og led- og muskelsmerter overstiger Omega XL’s styrke omega-3 som en essentiel fedtsyre og antioxidant. Dens antiinflammatoriske egenskaber er vedvarende med fortsat brug og kan også hjælpe med efter-øvelse forsinket muskel ømhed og genopretning, ifølge Dr. Ron Eaker, en bestyrelse-certificeret fødselslæge og gynækolog.