Medicare supplement forsikringsplan j

Medicare suppleringsforsikring Plan J er en af ​​12 sundhedsplaner, som seniorer på Medicare kan købe til dækning af udgifter, der ikke er dækket af Medicare. Kaldes Medigap, politikkerne sælges af private forsikringsselskaber og giver forskellige niveauer af dækning. Planerne er mærket A, men L.

Fordele

Nogle af de fordele, der er omfattet af Plan J, omfatter betaling for de første tre blodtryk af blod, der ikke er dækket af Medicare, fradragsberettigede hospitaler og meget af regningerne for dygtig hjemmepleje i de første 100 dage.

Mulighed

Medigap J-planerne tilbyder typisk en høj fradragsret mulighed for at holde yderligere præmier lavere.

Overvejelser

Medicare har en godkendt liste over sundhedsplejeudbydere, der accepterer aftalte gebyrer. Medigap Plan J-politikker dækker de ekstra gebyrer, der faktureres af udbydere, der ikke er tilknyttet Medicare-programmet.

Funktioner

Plan J-politikker dækker nogle udenlandsk beredskabsregnskaber op til 80 procent. Der er en levetid på højst $ 50.000 på disse beskyttelser.

Regler

Forbundslov dækker supplerende Medigap-politikker. Alle Plan J-politikker tilbyder de samme grundlæggende og ekstra fordele. Federal Medicare tjenestemænd rapport omkostninger kan variere.

Fra og med 2006 kan Medigap Plans H, I og J ikke sælges med receptpligtig medicin. Abonnenter, der holdt politikker med narkotika mulighederne før lovændringen, kan bevare deres dækning.

Advarsel