Lunge slim hos spædbørn

Slim i lungerne eller brystkramper hos spædbørn kan skyldes flere faktorer. Dit spædbarn er lige begyndt at trække vejret og kan være mere tilbøjelige til åndedrætsinfektioner. Respiratoriske infektioner forårsager slim i lungerne og luftveje, slim er et normalt symptom på forkølelsen. Denne slim i babyens lunger kan forårsage vejrtrækningsproblemer, rådfør din børnelæge, inden du bruger medicin til behandling af dit barn og for rådgivning, der er specifikt for dit barns tilstand.

Symptomer

Symptomer på brystbelastning hos spædbørn er typisk let at få øje på. Dit barn kan have problemer med at trække vejret korrekt, rastløshed og søvnbesvær. Slimhinden i dit spædbarns lunger er tyk og kan blive hårdt inde i lungerne. Dit barn kan have svært ved at fjerne slim og begynde at hoste.

Årsager

Brystbelastning skyldes sædvanligvis en bakteriel, svampe- eller virusinfektion i det øvre luftveje. Fælles forkølelse er den vigtigste årsag til lungeslim hos spædbørn, BabyCenter hjemmeside notater. Dit barn kan være mere modtageligt for forkølelser, fordi hendes immunsystem stadig udvikler sig.

Behandlinger

Dit spædbarns lungeslim eller trængsel i brystet kan behandles på forskellige måder. Du kan ligge dit spædbarn med hovedet i forhøjet position for at hjælpe hende vejret bedre. Brug en pære sprøjte til at rydde dit spædbarns næse af slim eller brug et par dråber af saltopløsning i næsen for at opdele slim. Du kan også hjælpe dit spædbarn ved at bruge baby damp gnidning på hendes bryst. Gnid kan hjælpe med at gøre din baby mere behagelig vejrtrækning. Tjek med din børnelæge, inden du bruger hjemmet på dit barn. Brug aldrig kold medicin uden lægens godkendelse.

Forebyggelse

Du kan hjælpe med at forhindre lungeslim og trængsel i brystet i dit barn ved at tage forholdsregler mod forkølelsen. Hold dit barn væk fra enhver der er forkølet, og sørg for at vaske dine hænder, før du fodrer eller plejer din baby.