Ernæringsmæssige fordele ved figen blade

Når det er blevet brugt til at beskytte Adams og Evas privatliv og pryder grækernes og romernes legemer, er figenblad kendt for deres åndelige og mytiske symbolik. Selvom disse store blade tjener som tilstrækkelige kropsovertræk, kan de også omdannes til en lækker skål. Faktablad er faktisk ikke kun spiselige, men giver også forskellige sundhedsmæssige fordele ved forbrug.

Identifikation

Vokset på ficus-træet, figuren er et nærende og sødt medlem af morbærfamilien. De milde frugter kan spises hele og bliver normalt spist i tørret form. Men de kan også spises rå, kogte, bages og grillet. Figs vokse sammen med lyse grønne blade med en meget tydelig form. Dave’s Garden hjemmeside beskriver frugternes blade som “unikke, dybt lobede, fingerlignende blade.”

Diabetes

Som forklaret på Elements 4 Health hjemmeside, kan forbrugende figen blade give flere sunde fordele for kroppen. Blandt disse fordele er dets anti-diabetiske egenskaber blandt de mest anerkendte. Når forbruges af en person med diabetes, reducerer figen blade faktisk mængden af ​​insulin, der kræves af kroppen. Disse ekstraordinære virkninger tillader diabetikeren at administrere mindre insulin ved injektion, en kostbar og ofte livslang proces.

Triglycerider

Sammen med deres anti-diabetes egenskaber, har fig blad også vist sig at sænke kroppens triglycerid niveauer. Et triglycerid er opbevaringsformen af ​​fedt inde i kroppen. Selvom en vis forsyning med triglycerider er nødvendig for en ordentlig sundhed og kropsfunktion, øger for mange triglycerider risikoen for fedme og hjertesygdom. En kost med regelmæssigt figenblad forbrug kan dog reducere disse sundhedsrisici, da det gradvist sænker triglyceridniveauet.

Hjem Remedies

Sammen med deres bemærkelsesværdige anti-diabetes og triglyceridsænkende virkninger, er figen blade også brugt i en række andre hjem retsmidler for forskellige medicinske forhold. Faktisk anbefaler Natural News-webstedet det milde blad for forhold, der spænder fra bronkitis til sår. Ifølge hjemmesiden kan figenbladste være til gavn for kardiovaskulære problemer, kræftpatienter og personer med højt blodtryk. For at gøre figenblad te, simpelthen kog figen blade i vand i mindst 15 minutter. Et hjemlig middel mod bronkitis involverer kogende vand med tre figenblad og piloncillo, et uberørt sukker. Et hjemmiddel mod sår involverer tygning og sluge to hele figenblad hver dag.

Opskrifter

Selvom figenbladene er spiselige, anvendes de i meget få opskrifter. Faktisk erkender Dave’s Garden-websted, at figenblade typisk kun bruges til at “ombryde fødevarer”. For eksempel indeholder Saveur-webstedet en “Grillet Sea Bass Wrapped In Fig Leaves” opskrift, mens Martha Stewart-webstedet indeholder en “Laks Wrapped I Fig Leaves “opskrift. Bladene kan også bruges som en wrap til ris og grøntsager, hvilket giver skålen en middelhavs-smag.