Dykning tips til begyndere

Mere end to tredjedele af planeten er under vand. Undervandsverdenen er hjemsted for hundredtusinder af forskellige dyr og planter. De fleste landmænd vil aldrig se disse livsformer i deres naturlige habitat. Utrolige undersøiske udsigter, spektakulære koralformationer, frodige akvatiske planter og eksotiske dyreliv venter alle dem, der er villige til at binde på dykkerudstyr og venture ind i den skjulte undervandsverden. Hvis du er en af ​​de eventyrlystne sjæle, der ikke bare er tilfreds med at se det marine liv på tv eller på en tallerken serveret med smør, så dykning kan være bare det, du har brug for at injicere en smule adrenalin i din næste tropiske ferie .

Scuba, kort for selvstændig undervandsapparat, trækker dem, der længes efter eventyr. Men før du investerer beaucoup bucks i omfattende træning og udstyr, tag sporten til et testdyk for at se, hvordan du kan lide det. Mange die-hard scuba dykkere fik først deres finner våde tager udvej scuba klasser. Disse kurser giver dig alt det udstyr du har brug for og kender dig til de gear og de grundlæggende færdigheder, du har brug for. Så går du ud for et oceandykke i en gruppe med en instruktørpræsentation. Du kan kun gå til en maksimal dybde på 10 meter eller 33 fod, men det er meget dybt for at få en smag for hvad sporten handler om og for at skabe nogle uforglemmelige tropiske minder.

Hvis du har en bihulebetændelse, åndedrætsproblemer eller en anden signifikant sygdom eller tilstand, der kompromitterer dit helbred, kan du være bedst ved at udskyde dit første undervandsarbejde, indtil du føler dig mere havværdig. Hvis du har sinusproblemer, kan selv en dybde på 20 til 30 fod placere tilstrækkeligt pres på dine ører for at skabe ubehag. Forstyr ikke din første udflugt. Gå, når du føler dig sund. Du skal også være i rimelig stand og føle dig tryg ved at være i brede, åbne vandområder. Selvfølgelig bør du vide, hvordan man svømmer og fysisk kan svømme. Hvis du har tendens til havsygdom, skal du begynde at tage havsygdomspiller 12 til 24 timer før du kommer på båden. Opbyg medicinen i din blodstrøm. Det er mere effektivt at forhindre kø, end at behandle det.

Du strammer på mærkelig hardware, klemmer ind i en gummistøvle og hopper ind i et fremmed miljø, sandt, men lad ikke din adrenalin blive bedre af dig. Du bliver ledet af en uddannet, licenseret, erfaren dykker, som tager dig på hans dybdegående dykke i disse farvande. Verden du kender, sammen med masser af luft, er bare et par meter over hovedet. Når du er ivrig eller overforstået, trækker du hurtigere ind, som bruger din begrænsede iltforsyning hurtigere. Bare rolig, din instruktør vil ikke lade dig drukne, men du ønsker ikke at skære dit dykke kort, fordi du er hyperventileret.

Hold ikke vejret. Dette vil kun få dig til at bruge mere ilt. Træk langsomt og dybt vejret ved hjælp af din membran. Fyld dine lunger fuldstændigt, og ånder langsomt ud. Hold et pause i et øjeblik, hold pusten med dine brystmuskler, inden indånding og udånding. Dette tillader mere gas at blive udvekslet i lungerne og bevarer ilt. Flyt langsomt og forsigtigt for at reducere anstrengelsen og begrænse iltforbruget. Når du sparker dine finner, gør det langsomt og hold dit spark i din slipstream for at reducere træk. Minimer armbevægelsen.

Forsøg ikke at dykke, hvis du er beruset eller påvirket af stoffer. Lyt omhyggeligt til din dykkeinstruktør og følg alarmen alle råd og anvisninger. Brug god dømmekraft. Gem horseplay for hotellets pool. Hold dig tæt på din instruktør og dykke gruppe. Brug solstik og solbriller, når du er på overfladen. Drikke væsker mens du er på overfladen for at blive hydreret.

Giv Scuba Test Dive

Gå sund

Slap af

bevare

Pas godt på dig selv