Bivirkninger af nitro tech protein

NitroTech protein, et MuscleTech produkt, er et sportsnæringstilskud primært sammensat af valleproteinkoncentrat sammen med sådanne ingredienser som kreatin, kakaopulver og aminosyrer. NitroTech-protein kan fås i syv smagsstoffer, men kan også medføre bivirkninger. Kontakt en læge, inden du bruger NitroTech eller andre tilskud.

Den primære ingrediens i NitroTech protein er valleproteinkoncentrat, en proteinkilde afledt af mejeri. Dette koncentrat indeholder sammen med alle andre mejeriprodukter et sukker kaldet lactose. Nogle mennesker kan ikke fordøje laktose korrekt, en tilstand kendt som lactoseintolerans. Dette kan forårsage gas og oppustethed mellem 30 minutter og to timer efter indtagelse.

En af de tilsatte ingredienser i NitroTech-protein er kreatin, en aminosyre, der kan forbedre din træningsevne. Dette sker, fordi din krop kan omdanne kreatin til ATP eller adenosintrifosfat, en cellulær energikilde. Mens kreatin kan være gavnlig, forklarer University of Maryland Medical Clinic, UMMC, at tilsætning af kreatin kan forårsage nogle bivirkninger, såsom højt blodtryk.

På grund af det høje proteinindhold og inklusion af kreatin kan NitroTech-proteiner forårsage eller øge sværhedsgraden af ​​eksisterende nyreskade. High-protein diets kan forårsage eller forværre nyreskade, ifølge MayoClinic.com ernæringsekspert Katherine Zeratsky, R.D., L.D. Hver servering af NitroTech indeholder halvdelen af ​​det daglige foreslåede indtag af protein, og MuscleTech anbefaler at forbruge tre portioner hver dag, hvilket ville levere 150 procent af dit daglige proteinbehov. Derudover foreslår UMMC, at kreatin kan forårsage nyreskade.

En anden risiko for højt proteinindhold er potentialet for leverproblemer, ifølge MayoClinic.com. UMMC forklarer, at kreatinbrug også kan forårsage leverproblemer, og derfor kan fortsat brug af NitroTech øge risikoen for leverdysfunktion.

NitroTech-brug kan medføre kvalme, da kreatin kan udløse denne effekt. Hvis du også er lactoseintolerant, kan valleproteinkoncentratet også forårsage kvalme. Derudover bemærker Drugs.com, at soja lecithin, en anden NitroTech ingrediens, kan forårsage kvalme. I nogle tilfælde kan det også forårsage en alvorlig allergisk reaktion, der omfatter elveblødninger, hævelse af dit ansigt og tungen eller vejrtrækningsbesvær.

Gas og opblødning

Højt blodtryk

Nyreskader

Leverdysfunktion

Kvalme